Ο Αμερικανός εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική, αλλά σφίγγει τα δόντια και δηλώνει «παρών» για το ματς με τον Πανιώνιο.
Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του PAOK Sports Arena, καθώς η κεντρική σάλα του σταδίου ήταν κατειλημμένη για αγώνα βόλεϊ, ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για την αυριανή, εντός έδρας, αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 23ης «στροφής» της Basket League, με τον Πανιώνιο, ο ΠΑΟΚ (15.45).
Μάχη για την οποία ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα έχει στη διάθεσή του τον Ντάριους Γκάρετ, αν και ο Αμερικανός σέντερ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική. Ένα πρόβλημα που αποκόμισε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, αναφερόμενος στον αγώνα με τον Πανιώνιο τόνισε: «Ο αντίπαλός μας είναι μία ομάδα πολύ φορμαρισμένη. Το αποδεικνύουν τα τελευταία του αποτελέσματα, με νίκες εντός και εκτός έδρας. Όλα αυτά δείχνουν και τη βελτίωση του Πανιωνίου το τελευταίο δίμηνο. Βασικός μας στόχος είναι να έχουμε μία καλύτερη εικόνα σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής, να είμαστε πολύ πιο επιθετικοί και στην άμυνα κατά πρώτο λόγο και ταυτόχρονα να δημιουργήσουμε και να εκτελέσουμε καλύτερα τις επιθέσεις μας για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι σημαντικό πλησιάζοντας προς το φινάλε της κανονικής περιόδου».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Live Streaming: ΠΑΟΚ - Μπιλμπάο. Παρακολουθήστε μέσω Live Streaming στις 19:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Μπιλμπάο για τον πρώτο τελικό του FIBA Europe Cup.
Για 11η αγωνιστική η ΑΕΛ έμεινε μακριά από το τρίποντο και δεν εκμεταλλεύθηκε επαρκώς την ήττα του Πανσερραϊκού. Οι φιλοξενούμενοι είναι στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.
Γράφονται πολλά για παίκτες που «πάνε» και «φεύγουν» από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Μπαρτζώκας ξέρει καλά πως η συγκέντρωση όλων πρέπει να είναι στο 100%, τώρα που η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία