Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Γερουλάνος: «Είμαστε η έκπληξη των εκλογών και τώρα πάμε για την ανατροπή»

Γερουλάνος: «Είμαστε η έκπληξη των εκλογών και τώρα πάμε για την ανατροπή»

Ακόμα 23 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος.

Ακόμα 23 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος στα Πετράλωνα, σε μία συνάντηση, την 6η κατά σειρά.

«Βρισκόμαστε στο δρόμο, σε κάθε γειτονιά, από την πρώτη μέρα. Έτσι θα πάμε, συνέχεια. Η γειτονιά είναι το γραφείο μου! Και τώρα και μετά τις εκλογές. Όλοι κατεβαίνουμε για την Αθήνα. Όλοι κατεβαίνουμε γιατί αυτή η πόλη είναι η ζωή μας. Για αυτό και όλο και περισσότεροι Αθηναίοι αγκαλιάζουν την προσπάθειά μας. Είμαστε η έκπληξη των εκλογών» ανέφερε ο κ. Γερουλάνος, συμπληρώνοντας: «Και τώρα πάμε για την ανατροπή».

Μεταξύ των νέων υποψηφίων είναι η κόρη του Δημήτρη Μπέη, Ρωξάνη Μπέη, ο νυν δημοτικός σύμβουλος Φίλιππος Δραγούμης, ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, πρώην αντινομάρχης Αθηνών και πρώην αντιπεριφερειάρχης Αττικής, ο Παναγιώτης Κορδονούρης, πρόεδρος της Ένωσης Κωφών Ελλάδος, η Ρεβέκκα Μπατμάνογλου, χημικός που εργάζεται ως διευθύντρια στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Γιάννης Βήκας, σύμβουλος επικοινωνίας και εκπρόσωπος του ΛΟΑΤΚΙ Δικτύου των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στην Ελλάδα, η Χριστίνα Μανωλοπούλου, δικηγόρος, η Άρτεμις Σκουμπουρδή, ξεναγός, αθηναιογράφος, ο Παναγής Κύρτσης, αρχιτέκτονας κ.α.

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024