Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόστιμο και σε τρίτη γιαγιά - Πουλούσε αυγά και σκόρδα

Πρόστιμο και σε τρίτη γιαγιά – Πουλούσε αυγά και σκόρδα

Μετά την 90χρονη Σουζάνα με τα τερλίκια στην Θεσσαλονίκη και την 80χρονη με χόρτα αυτή τη φορά μια τρίτη γιαγιά κατηγορείται γιατί πουλούσε κηπευτικά χωρίς άδεια

Μετά την 90χρονη Σουζάνα με τα τερλίκια στην Θεσσαλονίκη και την 80χρονη με χόρτα αυτή τη φορά μια τρίτη γιαγιά κατηγορείται γιατί πουλούσε κηπευτικά χωρίς άδεια.

«Ούτε κλαίγομαι ούτε τίποτα με τα χεράκια μας ότι κάνουμε. Αξιοπρέπεια, με τα χεράκια μου αυτά ότι κάνω, αυτά πουλάω». Με ειλικρίνεια που ραγίζει κάθε καρδιά, η γιαγιά μίλησε στο Star.

Με περισσή αξιοπρέπεια πουλά αυγά και σκόρδα στα Τσαγγαράδικα της Κατερίνης. Και όμως είναι μια ακόμη γιαγιά που την συνέλαβαν σαν κοινή εγκληματία.

«Μας έκαναν πέρυσι καταγγελία ήρθε η αστυνομία μας πήρε, πήγαμε στο τμήμα πληρώσαμε 100 ευρώ πρόστιμο και τώρα 19/4 την Παρασκευή έχω το δικαστήριο. Ξέρω ότι έχουν δίκιο οι μανάβηδες που μας κάνουν αυτό».

Είναι το τρίτο περιστατικό. Ανήμπορες ηλικιωμένες γυναίκες πουλούν λίγα προϊόντα για να μη ζητιανέψουν και συλλαμβάνονται.

«Πέρασα πείνα, εξορία, δυστυχία, αλλά τούτω δω δε θέλω να το θυμάμαι. Σε αυτή την ηλικία να μπω στο δικαστήριο. Θα πάω στο δικαστήριο και θα πω στον πρόεδρο να με κλείσει φυλακή, γιατί δεν μπορώ να αντέξω αυτή την ντροπή».

Στο δικαστήριο για έξι κιλά χόρτα

Σοβαρές αντιδράσεις συνεχίζει να εγείρει η υπόθεση της 82χρονης γιαγιάς από την Κατερίνη η οποία πλήρωσε πρόστιμο 200 ευρώ και θα κληθεί σε δίκη τον Ιούνιο επειδή έκανε το… έγκλημα να αποπειραθεί να πουλήσει 6 κιλά χόρτα.

Το «λάθος» στην προκειμένη περίπτωση της 82χρονης ήταν ότι πούλησε έξι κιλά προϊόντων μαναβικής.

Οι Αστυνομικοί ενήργησαν και πάλι τηρώντας το νόμο κατά γράμμα. Απομάκρυναν την ηλικιωμένη από το σημείο, της επέβαλαν πρόστιμο 200 ευρώ ενώ τον Ιούνιο θα έρθει αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη για το θέμα.

Συνέλαβαν 90χρονη γιατί πουλούσε… τερλίκια

Στα τέλη Μαρτίου η αστυνομία συνέλαβε μια 90χρονη  σε λαϊκή αγορά των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη. Αιτία το γεγονός ότι πουλούσε χωρίς άδεια, για να βγάλει τα προς το ζην, τερλίκια.

Η κ. Σουζάνα Ηλιάδου, η οποία ζει μόνη με τον συνομήλικο σύζυγό της πήγαινε μια στο τόσο σε κεντρικό δρόμο των Αμπελοκήπων, όπου γίνεται η λαϊκή και πουλούσε τα παπουτσάκια που πλέκει η ίδια.

Μια ημέρα ένα περιπολικό με τρεις άνδρες, την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα τής περιοχής των Αμπελοκήπων, που επενέβη ύστερα από κλήση άλλων, πιθανώς πωλητών της λαϊκής, που κατήγγειλαν τη γιαγιά, η οποία δεν είχε άδεια

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024