Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΟΕΔΗΝ: Διοικητής νοσοκομείου και αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΕΔΗΝ: Διοικητής νοσοκομείου και αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ

Αυστηρή κριτική σε πρόσωπα που έχουν διοριστεί για να υπηρετούν το κοινωνικό σύνολο, αλλά αντίθετα προχωρούν σε ψηφοθηρία κάνει η ΠΟΕΔΗΝ.

Έντονη κριτική σε δύο πρόσωπα που διορίστηκαν από την κυβέρνηση να υπηρετούν το κοινωνικό σύνολο, αλλά προχωρούν σε ψηφοθηρία για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ασκεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωσή της, «ένας διπλοθεσίτης διοικητής νοσοκομείου και ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, εισέρχονται στο στίβο της Πολιτικής, χρησιμοποιώντας τη θέση που κατέχουν».

Στη συνέχεια, διατυπώνει το ερώτημα: «Πόσο νόμιμο και ηθικό είναι, στελέχη που έχουν διορισθεί να διοικήσουν φορείς του Δημοσίου να κάνουν ψηφοθηρία στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές χρησιμοποιώντας τις θέσεις που κατέχουν;», συμπληρώνοντας πως «ο διορισμός τους αφορούσε και το Κράτος και τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ειδικότερα, η ΠΟΕΔΗΝ «καταγγέλλει» την υποψηφιότητα του διπλοθεσίτη διοικητή των νοσοκομείων Νίκαιας και «Ερυθρός Σταυρός» Ευθύμιο Γεωργόπουλο, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Χαϊδάρι με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ Μιλτιάδη Μυλωνά, ο οποίος θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου.

«Θυμίζουμε ότι ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κος Μυλωνάς όπως και ο τότε Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, έλειπαν τις ώρες της τραγωδίας στο ΜΑΤΙ, παρ’ ότι ένας εκ των δύο θα έπρεπε να ήταν παρόν και στο Συντονιστικό. Όταν επέστρεψε ο αντιπρόεδρος μετά τα μεσάνυκτα έπαιζε κρυφτούλι μαζί με τον Πολάκη για τους νεκρούς» συμπληρώνει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024