Φωτογραφίες: Automedia

Μπορεί η Ford, να βρίσκεται υπό καθεστώς πλήρους αναμόρφωσης, δίνοντας περισσότερο έμφαση στην ηλεκτροκίνηση και στα SUV ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, ωστόσο δεν ξεχνά να επιμεληθεί και τα λιγότερο δημοφιλή από πλευράς πωλήσεων αλλά ιδιαιτέρως σημαντικά για την εικόνα της μοντέλα, όπως η εμβληματική Mustang.

Για την ακρίβεια, το αγνώστου ταυτότητας δείγμα του αμερικανικού muscle car που εντοπίστηκε στα πέριξ του Dearborn, όπου βρίσκεται το κέντρο δοκιμών της Ford, αναμένεται, σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, να αποτελέσει την νέα προσθήκη στην γκάμα του μοντέλου.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρουν πηγές προσκείμενες στην μπλε οβάλ φίρμα, το απαστράπτον κόκκινο δοκιμαστικό πρωτότυπο, αποτελεί μια νέα, έκδοση επιδόσεων της Mustang η οποία θα παρουσιαστεί στην επικείμενη έκθεση της Νέας Υόρκης και η οποία, κάθε άλλο παρά θα πρέπει να αποκλειστεί ότι θα επωμιστεί να αναβιώσει τα διακριτικά SVO από την ιστορική ομώνυμη έκδοση του μοντέλου.

Αν και επί του παρόντος δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες και στοιχεία για το κινητήριο σύνολο που θα αναλάβει να την εξοπλίζει, η Ford έχει ήδη αποκαλέσει την έκδοση ως «εισαγωγική στον κόσμο των επιδόσεων» κάτι που σημαίνει ότι επικρατέστερη είναι η εκδοχή αξιοποίησης μιας αναβαθμισμένης έκδοσης του τετρακύλινδρου EcoBoost των 2,3 λίτρων o οποίος στη βασική έκδοση αποδίδει 310 ίππους.

Όπως και να έχει με τον κινητήρα, το σίγουρο είναι ότι η νέα έκδοση θα επωφεληθεί από μια σειρά βελτιώσεων σε πλαίσιο, ανάρτηση καθώς και σε ό,τι αφορά το σύστημα εξαγωγής προβάλλοντας ένα πιο «θεαματικό» χαρακτήρα τον οποίο η Ford θα φροντίσει να υπογραμμίσει και με ένα αιχμηρότερο bodykit.
Σε κάθε περίπτωση, το ραντεβού για την νέα έκδοση έχει ήδη δοθεί για την επικείμενη έκθεση της Νέας Υόρκης η οποία ανοίγει αυλαία στις 17 Απριλίου όπου αναμένεται να μάθουμε το πλήρες «βιογραφικό» της νέας έκδοσης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο