Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ford Mustang SVO 2020: Η επιστροφή

Ford Mustang SVO 2020: Η επιστροφή

Το δοκιμαστικό πρωτότυπο που εντοπίστηκε στο κέντρο δοκιμών της Ford ενισχύει ατ σενάρια επιστροφής των διακριτικών SVO στην γκάμα του εμβληματικού sportscar, υπό την μορφή μιας νέας entry-level έκδοσης επιδόσεων με σκληροπυρηνικά χαρακτηριστικά η οποία θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Νέας Υόρκης.

Φωτογραφίες: Automedia

Μπορεί η Ford, να βρίσκεται υπό καθεστώς πλήρους αναμόρφωσης, δίνοντας περισσότερο έμφαση στην ηλεκτροκίνηση και στα SUV ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, ωστόσο δεν ξεχνά να επιμεληθεί και τα λιγότερο δημοφιλή από πλευράς πωλήσεων αλλά ιδιαιτέρως σημαντικά για την εικόνα της μοντέλα, όπως η εμβληματική Mustang.

Για την ακρίβεια, το αγνώστου ταυτότητας δείγμα του αμερικανικού muscle car που εντοπίστηκε στα πέριξ του Dearborn, όπου βρίσκεται το κέντρο δοκιμών της Ford, αναμένεται, σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, να αποτελέσει την νέα προσθήκη στην γκάμα του μοντέλου.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρουν πηγές προσκείμενες στην μπλε οβάλ φίρμα, το απαστράπτον κόκκινο δοκιμαστικό πρωτότυπο, αποτελεί μια νέα, έκδοση επιδόσεων της Mustang η οποία θα παρουσιαστεί στην επικείμενη έκθεση της Νέας Υόρκης και η οποία, κάθε άλλο παρά θα πρέπει να αποκλειστεί ότι θα επωμιστεί να αναβιώσει τα διακριτικά SVO από την ιστορική ομώνυμη έκδοση του μοντέλου.

Αν και επί του παρόντος δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες και στοιχεία για το κινητήριο σύνολο που θα αναλάβει να την εξοπλίζει, η Ford έχει ήδη αποκαλέσει την έκδοση ως «εισαγωγική στον κόσμο των επιδόσεων» κάτι που σημαίνει ότι επικρατέστερη είναι η εκδοχή αξιοποίησης μιας αναβαθμισμένης έκδοσης του τετρακύλινδρου EcoBoost των 2,3 λίτρων o οποίος στη βασική έκδοση αποδίδει 310 ίππους.

Όπως και να έχει με τον κινητήρα, το σίγουρο είναι ότι η νέα έκδοση θα επωφεληθεί από μια σειρά βελτιώσεων σε πλαίσιο, ανάρτηση καθώς και σε ό,τι αφορά το σύστημα εξαγωγής προβάλλοντας ένα πιο «θεαματικό» χαρακτήρα τον οποίο η Ford θα φροντίσει να υπογραμμίσει και με ένα αιχμηρότερο bodykit.
Σε κάθε περίπτωση, το ραντεβού για την νέα έκδοση έχει ήδη δοθεί για την επικείμενη έκθεση της Νέας Υόρκης η οποία ανοίγει αυλαία στις 17 Απριλίου όπου αναμένεται να μάθουμε το πλήρες «βιογραφικό» της νέας έκδοσης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024