Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προμηθέας αδέσμευτος

Προμηθέας αδέσμευτος

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ η κινεζική ρήση για την υπεροχή της εικόνας απέναντι στη λέξη (αναλογία 1 προς 1.000…). Επιβλητικό δείγμα ένα μεγάλων διαστάσεων (32 εκ. Χ 23 εκ.) λεύκωμα 270 σελίδων και περίπου 300 φωτογραφιών (πολλές ολοσέλιδες) του Πάνου Μαραθιά (με τη συνεργασία του Βασ. Λυμπερόπουλου στον δημιουργικό σχεδιασμό). Η προσφορά έρχεται από την Πάτρα με τίτλο […]

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ η κινεζική ρήση για την υπεροχή της εικόνας απέναντι στη λέξη (αναλογία 1 προς 1.000…). Επιβλητικό δείγμα ένα μεγάλων διαστάσεων (32 εκ. Χ 23 εκ.) λεύκωμα 270 σελίδων και περίπου 300 φωτογραφιών (πολλές ολοσέλιδες) του Πάνου Μαραθιά (με τη συνεργασία του Βασ. Λυμπερόπουλου στον δημιουργικό σχεδιασμό). Η προσφορά έρχεται από την Πάτρα με τίτλο «Τα όνειρά μας δεν έχουν ταβάνι – Προμηθέας». Σελίδα με τη σελίδα, φωτογραφία με τη φωτογραφία, χείμαρρος αγωνιστικών φάσεων αλλά και ανθρώπινης συμπεριφοράς σε χαλάρωση, όπως και έξαρση πανηγυρισμών στην πορεία 33 ετών του συλλόγου. Ομάδα που έδωσε στο πρωτάθλημα μπάσκετ έναν τόνο αισιοδοξίας. Ολοι εμείς που δυσανασχετούμε για τον μπασκετικό (και όχι μόνο) αφελληνισμό χαιρόμαστε την εξισορρόπηση ανάμεσα στους Ελληνες και στους ξένους. Αυτό είναι το ουσιώδες μήνυμα του Προμηθέα.

ΑΡΚΕΙ αυτή η διαπίστωση για να έχει κερδίσει ένα ελπιδοφόρο εύσημο ο Προμηθέας αδέσμευτος! Συνεργασία με ξένους καλαθοσφαιριστές αλλά όχι και παραγκωνισμός, ευτέλεια δηλαδή, των Ελλήνων. Στην προκειμένη περίπτωση ο Προμηθέας είναι πρωταθλητής. Και ευχή μας την πορεία αυτή να τη συνεχίσει και στα επερχόμενα χρόνια. Αυτό είναι ένα ευδιάκριτο και αξιέπαινο αποτύπωμα. Αφετηρία η εμφάνιση το 1986 στην Γ’ κατηγορία του πρωταθλήματος τοπικής κατηγορίας Αχαΐας – Ηλιδας. Σκαμπανεβάσματα για τη νεαρή ομάδα μέχρι το 2006. Στη συνέχεια ο πήχης ανεβαίνει χρόνο με τον χρόνο – κατηγορία με την κατηγορία και το 2015-2016 εντυπωσιάζει στην Α2 κατηγορία και στη συνέχεια για να εδραιωθεί η καταξίωση στη μεγάλη κατηγορία. Οι ορίζοντές του έχουν πια πλατύνει και έδωσε εξαιρετικούς αγώνες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για να γίνει και διεθνώς γνωστός.

ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ στο ιστορικό κλειστό της Πάτρας που φέρει το όνομα του θρυλικού ολυμπιονίκη της άρσης βαρών Δημητρίου Τόφαλου (1906). Ευνόητης σημασίας η απόκτηση (2018) δικού του συγκροτήματος με τρεις κλειστές αίθουσες-γυμναστήρια κ.λπ. στην περιοχή Καστελλόκαμπος της πελοποννησιακής πρωτεύουσας, με τις αθλητικές ρίζες στη δημιουργία του αθλητισμού της νεότερης Ελλάδας στη τελευταία δεκαετία του 19ου αιώνα (Παναχαϊκός – αργότερα Παναχαϊκή – και Γυμναστική Εταιρεία Πατρών). Ο Προμηθέας διατηρεί επίσης τμήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, τοξοβολίας και σκακιού. Το σημαντικό είναι ότι ασκεί κοινωνική πολιτική στα αθλητικά πλαίσια μέσω του καινοτόμου προγράμματος «Νους» για την ανάδειξη, τη διαβίωση και την εξέλιξη νέων ταλαντούχων αθλητών.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024