Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στον Παναθηναϊκό ενόψει ΑΕΚ
Ο Αντετοκούνμπο ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το αυριανό ματς με την ΑΕΚ
Πρόβλημα με τον Θανάση Αντετοκούνμπο προέκυψε στον Παναθηναϊκό ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο διεθνής φόργουορντ ταλαιπωρείται από έναν σπασμό στη μέση του και δεν έλαβε μέρος στην σημερινή προπόνηση της ομάδας.
Ετσι ο Ρικ Πιτίνο αποφάσισε να τον αφήσει εκτός προγράμματος, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα και να είναι ξανά πίσω στη δράση. Πάντως ο προπονητής του «τριφυλλιού» θα περιμένει και αύριο το πρωί να δει σε ποια κατάσταση θα είναι ο παίκτης, ώστε να λάβει την οριστική του απόφαση.
Εάν ο Αντετοκούνμπο πονάει ακόμα, τότε θα αποκλειστεί από τη δωδεκάδα του αγώνα με την «Ένωση». Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι παίκτες με εξαίρεση βέβαια τον Νίκο Παππά έλαβαν κανονικά μέρος στην προπόνηση και βρίσκονται στη διάθεση του Πιτίνο.
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442