Πρόβλημα με τον Θανάση Αντετοκούνμπο προέκυψε στον Παναθηναϊκό ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο διεθνής φόργουορντ ταλαιπωρείται από έναν σπασμό στη μέση του και δεν έλαβε μέρος στην σημερινή προπόνηση της ομάδας.
Ετσι ο Ρικ Πιτίνο αποφάσισε να τον αφήσει εκτός προγράμματος, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα και να είναι ξανά πίσω στη δράση. Πάντως ο προπονητής του «τριφυλλιού» θα περιμένει και αύριο το πρωί να δει σε ποια κατάσταση θα είναι ο παίκτης, ώστε να λάβει την οριστική του απόφαση.
Εάν ο Αντετοκούνμπο πονάει ακόμα, τότε θα αποκλειστεί από τη δωδεκάδα του αγώνα με την «Ένωση». Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι παίκτες με εξαίρεση βέβαια τον Νίκο Παππά έλαβαν κανονικά μέρος στην προπόνηση και βρίσκονται στη διάθεση του Πιτίνο.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
LIVE: ΑΕΛ Novibet – Κηφισιά. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΛ Novibet – Κηφισιά για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.
Μια ομάδα χωρίς σούπερσταρ, χωρίς μπάτζετ στα ουράνια, χωρίς πολυδιαφημισμένο προπονητή αλλά... ομάδα με τα όλα της και με μια έδρα -σχεδόν- απόρθητη, είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Βαλένθια, στο δρόμο για το Final-4.
LIVE: Πανσερραϊκός – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανσερραϊκός – Ατρόμητος για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.