Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποδοκίμασαν τον Τσακαλώτο μετά την εκδήλωση στο Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη

Αποδοκίμασαν τον Τσακαλώτο μετά την εκδήλωση στο Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη

Μέλη οργανώσεων που διαμαρτύρονται για το Μακεδονικό φώναξαν «προδότες» στον υπουργό Οικονομικών και σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατά την αποχώρησή του από εκδήλωση στη συμπρωτεύουσα.

Αποδοκιμασίες από ομάδα ατόμων, που διαμαρτύρονταν έξω από κινηματοθέατρο «Ολύμπιον», για τη Μακεδονία, δέχθηκαν ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, συγκεντρώθηκε έξω από το κινηματοθέατρο, ομάδα ατόμων που κρατούσε ελληνικές σημαίες. Με σφυρίχτρες και συνθήματα κατά των πολιτικών διαμαρτυρήθηκαν για το Μακεδονικό.

Μόλις είδαν τον κ. Τσακαλώτο και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να βγαίνουν από το χώρο της εκδήλωσης, άρχισαν να τους αποδοκιμάζουν και να φωνάζουν «προδότες».

Αστυνομικές δυνάμεις που είχαν αναπτυχθεί στο σημείο τους εμπόδισαν να πλησιάσουν. Ο κ. Τσακαλώτος μπήκε ήρεμα στο όχημά του και αποχώρησε από το σημείο.

Η Αστυνομία απαγόρευσε την είσοδο στους διαδηλωτές πριν την εκδήλωση

Η διαμαρτυρία είχε ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα έξω από το Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη, όπου ήταν προγραμματισμένη ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητές τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η «Μακεδονία», η διαμαρτυρία περιορίστηκε έξω από την αίθουσα της εκδήλωσης, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις απαγόρευσαν την είσοδο στους «αντιφρονούντες».

Οι διαδηλωτές παρέμειναν έξω από το Ολύμπιον χωρίς να υπάρξει ένταση, ενώ κατήγγειλαν το γεγονός ότι τους απαγορεύθηκε η είσοδος. Στο σημείο παρέμειναν και οι αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν «δυσάρεστες εκπλήξεις» για τον υπουργό Οικονομικών και τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Τσακαλώτος και Κούλογλου επρόκειτο να μιλήσουν για την Οικονομία, την Ακροδεξία και την Ευρώπη.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024