Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεωργιάδης για Novartis: Ειδικό δικαστήριο για όσους έστησαν την σκευωρία

Γεωργιάδης για Novartis: Ειδικό δικαστήριο για όσους έστησαν την σκευωρία

«Βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι η Novartis δεν έδωσε λεφτά σε κανέναν από τους δέκα τους οποίους σπίλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

«Βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι η Novartis δεν έδωσε λεφτά σε κανέναν από τους δέκα τους οποίους σπίλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Για τους 4 πολιτικούς, για τους οποίους οι υποθέσεις πήγαν στο αρχείο, πρόσθεσε, υπάρχουν αποδεδειγμένα ψευδομάρτυρες. «Στην εξεταστική επιτροπή θα φύγει η κουκούλα από πάνω τους και θα αναγκαστούν να πουν ποιος τους έβαλε να πουν ψέματα και γιατί τα είπαν».

Οι μόνοι που έχουν πολιτικό συμφέρον, σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης, είναι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι. «Η ωφέλεια θα ήταν για τον ΣΥΡΙΖΑ αν η σκευωρία δεν κατέληγε σε φιάσκο. Θα τους βρούμε αυτούς που το έστησαν και θα πάνε στο ειδικό δικαστήριο αν είναι πρώην υπουργοί. Το αδίκημα είναι εσχάτη προδοσία που προβλέπει ισόβια κάθειρξη» τόνισε μιλώντας στο News 24/7.

Αν είναι άλλα πρόσωπα, συμπλήρωσε,  θα πάνε στην τακτική δικαιοσύνη.« Βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τον Ανδρέα Λοβέρδο που ήταν ένα εξαιρετικός υπουργός Υγείας που με τη δημιουργία του ΕΟΠΠΥ και το συνολικό έργο του μας γλίτωσε από μισό ΕΝΦΙΑ το χρόνο».

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024