Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Γνωρίστε τον υψηλότερο ουρανοξύστη στην Δυτική Ευρώπη

Γνωρίστε τον υψηλότερο ουρανοξύστη στην Δυτική Ευρώπη

Με ύψος 320 μέτρων, ο Bestseller Tower σε μια μικρή πόλη της Δανίας, θα είναι ο υψηλότερος ουρανοξύστης στην Δυτική Ευρώπη

Με ύψος 320 μέτρων, ο Bestseller Tower στη μικρή πόλη Brande της Δανίας, θα είναι ο υψηλότερος ουρανοξύστης στη Δυτική Ευρώπη.

Ειδικότερα ο Bestseller Tower, πρόκειται να είναι υψηλότερος από τον Shard (307,5 μέτρα) που σχεδίασε ο Ρέντσο Πιάνο στο Λονδίνο, αλλά δεν θα υπερκεράσει τον υψηλότερο ευρωπαϊκό ουρανοξύστη, το Lakhta Centre (462 μέτρα) που σχεδίασε στην Αγία Πετρούπολη το γραφείο RMJM.

Τη σχεδίαση του Bestseller Tower έχει αναλάβει το δανέζικο αρχιτεκτονικό γραφείο Dorte Mandrup Arkitekter, η άδεια δόθηκε τον προηγούμενο μήνα, και η ολοκλήρωση τοποθετείται στο 2023.

Ο ουρανοξύστης θα φιλοξενεί ξενοδοχείο, συνεδριακό κέντρο, καταστήματα, γραφεία και ένα κτηριακό σύμπλεγμα γύρω του.

Ο Bestseller είναι ένας δανέζικος οίκος βιώσιμης μόδας, με στρατηγείο στη Brande, μια πόλη επτά χιλιάδων κατοίκων, και θα έχει παρουσία λιανικής πώλησης των κρεασιόν του, στον καινούργιο ουρανοξύστη.

«Το σχέδιο γεννήθηκε από το πάθος μας και το ενδιαφέρον μας για την αρχιτεκτονική και από ένα όραμα να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό κτήριο που ταιριάζει με το μοναδικό σκηνικό ενός επινοημένου εκ νέου στρατηγείου (μας)» τόνισε σύμφωνα με το ΑΠΕ- ΜΠΕ ο Anders Krogh, μάνατζερ του πρότζεκτ στον Bestseller, ο οποίος αναπτύσσει το ακίνητο.

Πιστός στην επιλογή του να προτάσσει τη βιωσιμότητα, ο δανέζικος οίκος μόδας είπε ότι ο ουρανοξύστης θα είναι «climate positive», θα έχει θετικό πρόσημο ως προς την επίδρασή του στο κλίμα του πλανήτη μας.

Only in

Μάχη για την Commerzbank!

Η Deutsche Bank σχεδιάζει να μπει στο παιχνίδι για να σταματήσει την UniCredit, αγοράζοντας το σύνολο ή μέρος του 12% της κυβέρνησης στην Commerzbank

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024