Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ασφαλτόστρωσαν δρόμο μέχρι την πόρτα του εξοχικού του Δραγασάκη

Ασφαλτόστρωσαν δρόμο μέχρι την πόρτα του εξοχικού του Δραγασάκη

Θέμα συζήτησης έχει γίνει η ασφαλτόστρωση του δρόμου που οδηγεί στο εξοχικό σπίτι του αντιπροέδρου Γιάννη Δραγασάκη, στα Μέγαρα η οποία και χρηματοδοτήθηκε από πιστώσεις της Περιφέρειας Αττικής, την ώρα που κεντρικοί δρόμοι στην περιοχή είναι σε άθλια κατάσταση

Θέμα συζήτησης έχει γίνει η ασφαλτόστρωση του δρόμου που οδηγεί στο εξοχικό σπίτι του αντιπροέδρου Γιάννη Δραγασάκη, στα Μέγαρα η οποία και χρηματοδοτήθηκε από πιστώσεις της Περιφέρειας Αττικής, την ώρα που κεντρικοί δρόμοι στην περιοχή είναι σε άθλια κατάσταση.

Σύμφωνα με το protothema.gr το έργο που εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Αττικής για την κατασκευή δρόμου στη θέση Ανω Πευκενέας για τη διασύνδεση της επαρχιακής οδού Μαζιού -θέση Απογιούρισμα- με την επαρχιακή οδό Αλεποχωρίου – θέση Παπαγιαννέικα, είχε προϋπολογισμό 208.682,94 ευρώ που χρηματοδοτήθηκε από πιστώσεις της Περιφέρειας Αττικής.

Ο δρόμος αυτός έχει γίνει θέμα συζήτησης στα καφενεία και στις πλατείας των Μεγάρων όχι μόνο γιατί είναι ο μοναδικός που φτιάχτηκε την ώρα που άλλοι κεντρικότεροι δρόμοι της πόλης παραμένουν γεμάτοι λακούβες, αλλά και γιατί μέρος του καταλήγει στο εξοχικό σπίτι του κ. Δραγασάκη. Φτιάχτηκε, όπως λένε οι κακές γλώσσες, σύμφωνα με το δημοσίευμα του protothema.gr ύστερα από παρέμβαση του ίδιου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και η άσφαλτος φτάνει ακριβώς μέχρι την πόρτα του σπιτιού του κ. Δραγασάκη και δεν συνεχίζει μέχρι το τέλος του χωματόδρομου, όπου επίσης υπάρχει κάποια κατοικία.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024