Φωτογραφίες: Automedia

Ένα από τα πλέον εμβληματικά muscle cars, εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό, σε δοκιμές εξέλιξης και με δεδομένο ότι καταφανώς πρόκειται για την έκδοση Bullitt η οποία όμως παρουσιάστηκε μόλις το 2018, στην ουσία το συγκεκριμένο πρωτότυπο αποτελεί κάτι το πολύ διαφορετικό από αυτό που αφήνουν να εννοηθεί τα χαρακτηριστικά σημάδια που την ταυτοποιούν ως την επετειακή κινηματογραφικής έμπνευσης, έκδοση του μοντέλου.

Το πρώτο σενάριο σχετικά με την ταυτότητα του συγκεκριμένου δοκιμαστικού πρωτοτύπου, είναι ότι πρόκειται για μια πρώιμη εκδοχή της υβριδικής Mustang την οποία έχει υποσχεθεί η Ford, και σύμφωνα με πληροφορίες θα συνδυάζει ηλεκτρικό μοτέρ με V8 κινητήρα, χωρίς φυσικά να απεμπολεί κάτι από τις υποσχόμενες επιδόσεις της.

Αντιθέτως, η παρουσία του ηλεκτρικού μοτέρ, αναμένεται να έχει «ευεργετική» επίδραση στις εκπομπές ρύπων με φόντο τις ολοένα αυστηρότερες προδιαγραφές στην καθ΄ημάς πλευρά του Ατλαντικού. Εξάλλου, με δεδομένη τη σχεδίαση των δεικτών αλλαγής πορείας, το συγκεκριμένο δοκιμαστικό πρωτότυπο ανήκει ξεκάθαρα στο ευρωπαϊκό είδος.

Σε κάθε περίπτωση όμως είναι αμφίβολο το κατά πόσο η υβριδική έκδοση θα επεκταθεί και στην επετειακή έκδοση Bullitt ή σε ανάλογου ύφους ειδικές εκδόσεις κάτι που σημαίνει αυτομάτως ότι εκτός από τις υβριδικές προοπτικές του, το αμερικανικό muscle car προετοιμάζει και μια ανανέωση καθώς, η προσφάτως ανανεωμένη του εκδοχή δεν έτυχε καλής υποδοχής όπως αφήνουν να εννοηθεί οι πωλήσεις της (75.842 μονάδες), οι οποίες βρίσκονται στο χαμηλότερο σημείο από το 2011.

Όπως και να έχει το σίγουρο είναι ότι το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σύντομα, σε σχέση με την Mustang στο νέο τοπίο ηλεκτρικής και όχι μόνο αναμόρφωσης της Ford.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο