Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η Σαρλίζ Θερόν δηλώνει single και έτοιμη για ραντεβού

Η Σαρλίζ Θερόν δηλώνει single και έτοιμη για ραντεβού

«Είμαι single εδώ και περίπου 10 χρόνια. Απλώς περιμένω κάποιον να έρθει και να με ζητήσει σε ραντεβού», δήλωσε η Σαρλίζ Θερόν

Η γοητευτική ηθοποιός Σαρλίζ Σαρλίζ Θερόν, αποκάλυψε πως είναι ελεύθερη ενώ δήλωσε «διαθέση» περιμένοντας κάποιον να πάρει το θάρρος και να της ζητήσει ραντεβού.

Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας της ταινίας με τον τίτλο «Long Shot» στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Σεθ Ρόγκεν, η πάντα εντυπωσιακή Σαρίλ Θερόν παραχώρησε συνέντευξη στην οποία εκτός από την επαγγελαμτική της ζωή μίλησε και για τα προσωπικά της.

Κι ενώ στην ταινία «Long Shot» ο Ρόγκεν υποδύεται έναν άνδρα ο οποίος έχει δεσμό με την αγαπημένη του από την παιδική ηλικία και πρώην μπέιμπισιτερ, που βάζει υποψηφιότητα για πρόεδρος,  στην πραγματική ζωή είναιη Σαρλίζ  Θερόν εκείνη που ψάχνει για σύντροφο και μάλιστα εδώ και πολλά χρόνια.

Μιλώντας στην κάμερα του ΕΤ Canada για τον ρόλο της στην ταινία «Long Shot», η 43χρονη ηθοποιός μίλησε και για την προσωπική της ζωή, κάνοντας μία ήδη πολυσυζητημένη δήλωση, καθώς είπε ότι ανυπομονεί για κάποιον που θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του και θα της ζητήσει να βγουν ραντεβού.

«Single εδώ και 10 χρόνια»

«Είμαι single εδώ και περίπου 10 χρόνια, δεν είναι και πολλά. Απλώς περιμένω κάποιον να έρθει και να με ζητήσει σε ραντεβού», δήλωσε η ηθοποιός στην κάμερα του ET Canada. «Είμαι διαθέσιμη, όσο κι αν σοκάρει αυτό. Είμαι σαφής». Ο Ρόγκεν που ήταν δίπλα της εκείνη τη στιγμή επιβεβαίωσε το σχόλιο, συμπληρώνοντας: «Ναι, είναι μόνη εκεί έξω».

Η Σαρλίζ Θερόν διατηρούσε σχέση με τον Στούαρτ Τάουνσεντ, τον οποίο συνάντησε στα πλατό της ταινίας από το 2002, «Trapped». Χώρισαν το 2010 και τότε το 2013 άρχισε να βγαίνει με τον Σον Πεν, κι ενώ την επόμενη χρονιά ανακοινώθηκε ο αρραβώνας τους, το 2015 χώρισαν οριστικά.

Σημειώνεται τέλος ότι η Σαρλίζ Θερόν έχει υιοθετήσει δυο παιδιά, τον Τζάκσον και την Αγκούστα.

https://www.instagram.com/p/BuSPQ79lDOz/?utm_source=ig_web_copy_link

View this post on Instagram

@atomicblondemovie press day…come at me 👊👊

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

δ

Only in

Βαρύ πλήγμα για τους Δημοκρατικούς - Χάνουν τη στήριξη ενός από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα

Δύο ημέρες μετά την συνάντηση του συνδικάτου με την Κάμαλα Χάρις, το συνδικάτο επέλεξε να μην υποστηρίξει κανένα στις εκλογές στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024