Στην Εσπανιόλ το ντέρμπι
Η Εσπανιόλ επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Χιρόνα για την 31η αγωνιστική της La Liga και δείχνει να ξεμπερδεύει με την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία.
Μεγάλη νίκη για την Εσπανιόλ στο καταλανικό ντέρμπι της 31ης αγωνιστικής της La Liga. Η ομάδα του Ρούμπι, επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Χιρόνα και πλέον βρίσκεται στο +9 από την ζώνη του υποβιβασμού.
Αρκετά μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν δύο καλές ευκαιρίες με τον Γου Λέι και τους γηπεδούχους να έχουν μία καλή φάση με τον Πόρτου. Η Εσπανιόλ ήταν αυτή που βρήκε πρώτη το δρόμο προς τα δίχτυα, χάρη σε σουτ του Νταρντέρ έξω από τη μεγάλη περιοχή, στο 59ο λεπτό.
Η Χιρόνα πίεσε και κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 80′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στουάνι. Η Εσπανιόλ όμως 9 λεπτά αργότερα, έφτασε σε δεύτερο γκολ, και πάλι με τον Νταρντέρ, ο οποίος με μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Στους 38 βαθμούς πλέον η Εσπανιόλ που έχει πάρει απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ η Χιρόνα έμεινε στους 34 βαθμούς και την 14η θέση.
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)
- ΕΠΟ: Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης δίνει δικαιώματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442