Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέταλλο επίδοξης πρωταθλήτριας η Λίβερπουλ, 1-3 τη Σαουθάμπτον

Μέταλλο επίδοξης πρωταθλήτριας η Λίβερπουλ, 1-3 τη Σαουθάμπτον

Η Λίβερπουλ βρέθηκε πίσω στο σκορ στην έδρα της Σαουθάμπτον, όμως πέτυχε την ανατροπή (1-3) και είναι πλέον στο +2 από τη Μάντσεστερ Σίτι με παιχνίδι περισσότερο

Η φετινή πορεία της Λίβερπουλ επιφυλάσσει τρελό άγχος για τους οπαδούς της. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ΠΡΕΠΕΙ να επικρατήσει σε κάθε παιχνίδι της ως το τέλος για να πάρει την κούπα (κι αυτό αν στραβοπατήσουν οι Πολίτες). Κόντρα στη Σαουθάμπτον βρέθηκε πίσω στο σκορ και είχε καταφέρει απλώς να ισοφαρίσει μέχρι το 79ο λεπτό. Η δουλειά δεν είχε γίνει…

Τα γκολ από τους Σαλάχ και Χέντερσον στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης όμως έφεραν την μεγάλη ανατροπή (1-3) και έτσι οι Reds σκαρφάλωσαν ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα προσπερνώντας την Μάντσεστερ Σίτι (+2 με ένα παιχνίδι περισσότερο).

Οι Άγιοι ειδικά μέσα στο σπίτι τους, κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος είναι. Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης μάλιστα, άνοιξαν το σκορ με τον Λονγκ και έστησαν στον τοίχο την ομάδα του Κλοπ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν (με επιτυχία) να διατηρήσουν το προβάδισμά τους, κλείστηκαν στην άμυνά τους και δυσκόλεψαν τη ζωή της Λίβερπουλ.

Το γκολ του Κεϊτά με κεφαλιά έδωσε ελπίδα στους Reds (1-1). Όμως τα λεπτά περνούσαν και το γκολ της ανατροπής δεν ερχόταν. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να είχαν μέχρι και 80% κατοχή, όμως οι τελικές προσπάθειες δεν απέφεραν καρπούς.

Με την συμπλήρωση 80 λεπτών παιχνιδιού, ο Σαλάχ πήρε την μπάλα πίσω από την σέντρα, κάλυψε δεκάδες μέτρα και με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-2 (80’)! Κάποια λεπτά αργότερα, ο Χέντερσον «έγραψε» το 3-1 βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα.

Η Λίβερπουλ είναι ξανά στην κορυφή με ένα παιχνίδι περισσότερο και περιμένει ένα στραβοπάτημα της Σίτι…

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Γκαν, Βαλερί, Φέστεργκααρντ (83′ Όστιν), Γιοσίντα, Μπεντνάρεκ, Μπερτράν, Γουόρντ-Πράουζ, Χόιμπιεργκ, Ρομέου (83′ Άρμστρονγκ), Λονγκ (61′ Σιμς), Ρέντμοντ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (59′ Χέντερσον), Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ (59′ Μίλνερ), Φαμπίνιο, Κεϊτά (88′ Λόβρεν), Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024