
Σωτήρης Κοντιζάς: Τι δουλειά έκανε πριν γίνει σεφ
Ο σεφ που έχει καταπλήξει με τις ικανότητες του κατάγεται από την Ιαπωνία, από την πλευρά της μητέρας του και έχει ζήσει για πολλά χρόνια στο Τόκιο.
Ένα από τα πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ο Σωτήρης Κοντιζάς, απασχολεί όλο και περισσότερο το κοινό με τις ατάκες του στο Master Chef αλλά και την αιχμηρή κριτική του.
Ο σεφ που έχει καταπλήξει με τις ικανότητες του κατάγεται από την Ιαπωνία, από την πλευρά της μητέρας του και έχει ζήσει για πολλά χρόνια στο Τόκιο.
Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα νεαρός πια αποφάσισε να σπουδάσει κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που είναι σήμερα.
Ο Κοντιζάς σπούδασε στο Τμήμα Οικονομικών του Παντείου Πανεπιστήμιου και πήρε το πτυχίο του με πολύ καλό βαθμό.
Η πρώτη του δουλειά, δεν είχε καμία σχέση με κουτάλια, ποδιές και κατσαρόλες. Ο Κοντιζάς φορούσε κάθε μέρα κοστούμι και πήγαινε στην τράπεζα. Μια ζωή πολύ διαφορετική από αυτή που ζει σήμερα. Ωστόσο η μαγειρική ήταν αυτή που τον κέρδισε και μάλιστα η εξειδίκευση του στην ιαπωνική κουζίνα τον έκανε μετρ του είδους.
- Δουδωνής για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μητσοτάκης πρέπει να τους αποπέμψει και να παραιτηθεί – Είναι βάρος για τη χώρα
- Easter Meal Costs in Greece Surge as Prices Bite
- Συνελήφθησαν δύο οδηγοί που έκαναν κόντρες στη Βούλα – Έτρεχαν ακόμα και με 150 χλμ/ώρα
- «Χαμένοι» στο Διαδίκτυο: Επτά ώρες online, 44 χρόνια σε οθόνες – Η νέα πραγματικότητα της ψηφιακής ζωής
- Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 4-0: Ο Χάαλαντ σκόρπισε τους «ρεντς» και οι «πολίτες» πέρασαν στα ημιτελικά του FA Cup
- Ιωάννα Τούνη: Ελεύθερη μετά τη σύλληψη της



