Η εντυπωσιακή σεζόν του Ζανιόλο στους Τζιαλορόσι προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης, ανάμεσα στους οποίους και η Ρεάλ Μαδρίτης.
Σύμφωνα με την AS, ο μέσος των Ρωμαίων βρίσκεται ήδη σε συνομιλίες με τη… Γιουβέντους, που είναι ο μόνος σύλλογος που μέχρι στιγμής έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για να τον κάνει κάτοικο Τορίνου.
Στην πρώτη του σεζόν στη Serie A, ο Ζανιόλο μετράει 29 παιχνίδια, σκοράροντας πέντε γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ. Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις «μάγεψαν» όμως και την προσοχή της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία παρακολουθεί εδώ και καιρό τον νεαρό άσο.
Τον Φεβρουάριο, ο ισπανικός σύλλογος έστειλε ανθρώπους για να τον παρακολουθήσουν και στους δύο αγώνες της Ρόμα στο Champions League. Στο πρώτο παιχνίδι μάλιστα, ο 19χρονος σκόραρε δύο φορές στη νίκη με 2-1 και έγινε ο νεότερος Ιταλός που έχει πετύχει δύο γκολ σε ένα παιχνίδι του Champions League.
Παραμένει ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις
Παρά το γεγονός ότι ήδη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Γιούβε, ο Ζανιόλο είναι ανοιχτός και σε άλλες πιθανές προσφορές από συλλόγους, γεγονός που θα επιτρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης να τον προσεγγίσει αν το επιθυμεί.
Ο νεαρός μέσος εντάχθηκε στη Ρόμα από την Ίντερ το περασμένο καλοκαίρι έναντι 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, αφού δεν έφτασε ποτέ ως την πρώτη ομάδα της ομάδας του Μιλάνου.
Τον Σεπτέμβριο έλαβε την πρώτη του κλήση στην Σκουάντρα Ατζούρα προτού κάνει ακόμα το ντεμπούτο του στη Serie A και αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος κόντρα σε Φινλανδία και Λιχτσενστάιν.
Ο γκαρντ της Παρί Ναντίρ Χίφι στην πρόβλεψή του για για το ποιες ομάδες που θα καταφέρουν να προκριθούν στο Final Four, αφήνει εκτός τους δύο «αιωνίους» του ελληνικού μπάσκετ.
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ για την 34η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων είναι πέμπτος στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Βγαίνει στο «σφυρί» για 60 εκατ. ευρώ