Αποφασίζει για τα μπακ ο Παντελίδης ενόψει Παναθηναϊκού
Μοναδική εκκρεμότητα οι ακραίοι αμυντικοί σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα του Άρη για την αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό
Η προετοιμασία του Άρη για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί με τη σημερινή προπόνηση, ενώ στη συνέχεια ο Σάββας Παντελίδης θα ανακοινώσει την αποστολή, που θα αναχωρήσει για την Αθήνα.
Ο προπονητής του Άρη φαίνεται ότι έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στον αυριανό αγώνα, ενώ μοναδική εκκρεμότητα αποτελούν οι παίκτες που θα αγωνιστούν στα άκρα της αμυντικής γραμμής.
Ο Έλληνας τεχνικός δοκίμασε τρία δίδυμα τις προηγούμενες μέρες. Συγκεκριμένα, τον Τζανακάκη με τον Κόρχουτ, τον Τζανακάκη με τον Βαλεριάνο, αλλά και τον Κόρχουτ με τον Βαλεριάνο. Στη τελευταία περίπτωση ο Έλληνας παίκτης θα μετατοπιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας.
- Στο πλευρό του Ακύλα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «My winner»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/5): Πού θα δείτε το Άρσεναλ – Μπέρνλι και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης
- NBA: Oι Καβαλίερς συνέτριψαν τους Πίστονς και προκρίθηκαν στους τελικούς της Ανατολής (125-94)
- Μπαρτσελόνα-Μπέτις 3-1: Δάκρυσε ο Λεβαντόφσκι, έλαμψε ο Ραφίνια
- Φωτογραφίες και βίντεο από την απονομή του τίτλου στην ΑΕΚ
- Χάος και διακοπή στο Ναντ – Τουλούζ: Επεισόδια και εισβολή οπαδών των «καναρινιών» στον αγωνιστικό χώρο (vid)
- Ολυμπιακός: Η συνέντευξη Τύπου του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ
- Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 18.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-bhylviu-14464685-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442