Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πλήγμα για Ρεάλ πριν από τις κόντρες με Παναθηναϊκό στα πλέι οφ

Πλήγμα για Ρεάλ πριν από τις κόντρες με Παναθηναϊκό στα πλέι οφ

Δύσκολα θα προλάβει τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ της Euroleague o Σέρχιο Γιουλ

Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκός θα διασταυρώσουν τα ξίφη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα play-off της Euroleague, με φόντο την πρόκριση στο Final Four της Βιτόρια.

Ωστόσο, στο στρατόπεδο των μερένχες υπάρχει έντονη ανησυχία για τον τραυματισμό του Σέρχιο Γιούλ, ο οποίος σύμφωνα με τον Πάμπλο Λάσο δύσκολα θα είναι στη διάθεσή του για τους αγώνες κόντρα στους Πράσινους.

Παράλληλα, ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για τα καλύτερα λόγια για τον Νικ Καλάθη, τον οποίο και τον εκθείασε για την ποιότητα που έχει στο παιχνίδι του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός:

Για τον Παναθηναϊκό και τον Καλάθη: «Πρέπει να ξεχάσουμε την κανονική περίοδο και όσα καλά κάναμε. Παίξαμε με τον Παναθηναϊκό πριν από μία εβδομάδα Ξέρουμε πόσο δυνατή ομάδα είναι κι έχουν και τον Καλάθη. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο. Πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά. Είναι η πιο δύσκολη περίοδος της σεζόν.

Δεν είναι εύκολο να σταματήσεις τον Καλάθη. Είναι πολύ καλός καλός δημιουργός, πολύ καλός στην άμυνα και ξέρει πότε πρέπει να πασάρει στους συμπαίκτες του. Δεν θέλω, όμως, να σταθώ μόνο στον Καλάθη, γιατί υπάρχουν και άλλοι παίκτες που αγωνίζονται πολύ καλά.

Για τον τραυματισμό του Γιούλ: «Θέλω να τονίσω την καλή δουλειά των γιατρών και των φυσιοθεραπευτών. Είναι πολύ καλοί, αλλά δεν είναι μάγοι. Αυτή την στιγμή πιστεύω πως δύσκολα θα παίξει στα playoffs».

Sports in

Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός – Διαθέσιμος ο Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με την Μπαρτσελόνα, χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου – Κανονικά στην αποστολή ο Τόμας Γουόκαπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024