
Λιβύη : Ξέσπασαν συγκρούσεις νότια της Τρίπολης
Συγκρούσεις ξέσπασαν στη Λιβύη ανάμεσα στις δυνάμεις του αυτοαποκαλούμενου Λιβυκού Εθνικού Στρατού (ΛΕΣ) και των κυβερνητικών δυνάμεων, νότια της Τρίπολης.
Δυνάμεις του αυτοαποκαλούμενου Λιβυκού Εθνικού Στρατού (ΛΕΣ) υπό τη διοίκηση του Χαλίφα Χάφταρ, του ισχυρού άνδρα της ανατολικής Λιβύης, συγκρούονται με αντίπαλες δυνάμεις της κυβέρνησης της χώρας, νότια της Τρίπολης, δήλωσε εκπρόσωπος του ΛΕΣ αργά το βράδυ της Τετάρτης.
Χάφταρ εναντίον Σάρατζ
Ο Αχμεντ Μισμάρι, εκπρόσωπος του ΛΕΣ, ανέφερε στο τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Αραμπίγια ότι τα στρατεύματα του Χάφταρ, τα οποία πλέον κινούνται στη δυτική Λιβύη, έχουν εμπλακεί σε μάχη με ένοπλη δύναμη η οποία δηλώνει πίστη στην διεθνώς αναγνωρισμένη Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ) του πρωθυπουργού Φάγεζ ας Σάρατζ, που έχει έδρα την Τρίπολη.
Πηγή: ΑΠΕ
- Νέος χώρος πρασίνου και αναψυχής στις Τζιτζιφιές
- Διαψεύδει για Έντσο Φερνάντες η Ρεάλ Μαδρίτης: «Δεν ενδιαφερόμαστε»
- Δίσκος της Φαιστού: Πώς προσέγγιζε ο Σπυρίδων Μαρινάτος το πρόβλημα το μακρινό 1931
- Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Βασίλη Λεβέντη
- Νέα Αριστερά: Απόλυτα υπεύθυνη η κυβέρνηση των υποκλοπών για την παρακολούθηση Κούλογλου
- Ανδρουλάκης: Μετά την πολιτική αλλαγή, θα ελέγξουμε πού πήγε και το τελευταίο ευρώ και ποιοι πονηροί κέρδισαν




