Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη ζημιά, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Μιχάλης Λούντζης

Μεγάλη ζημιά, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Μιχάλης Λούντζης

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον γκαρντ του Λαυρίου Μιχάλη Λούντζη (δανεικός από τον Παναθηναϊκό), καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και πλέον θα επιστρέψει από τη νέα αγωνιστική περίοδο

Άσχημα νέα για τον Μιχάλη Λούντζη, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν! Ο άτυχος γκαρντ ο οποίος αγωνίζεται στο Λαύριο ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό, τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης (3/4) και τα αποτελέσματα των εξετάσεών του την Πέμπτη (4/4) επιβεβαίωσαν τους αρχικούς φόβους.

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος καλαθοσφαιριστής υπέστη ρήξη προσθίου χιαστού και έτσι όχι μόνο θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, αλλά πολύ παραπάνω. Κι αυτό καθώς η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες.

Πλέον, ο Μιχάλης Λούντζης θα υποβληθεί την Παρασκευή (5/4) σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια θα ξεκινήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Σε 21 αγώνες ο νεαρός γκαρντ μέτρησε 6.5 πόντους με 63% στο δίποντο, 28.9% στο τρίποντο και 80.5% στις βολές, μαζί με 2.3 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ ανά 18 λεπτά συμμετοχής.
Ο Λούντζης μετακόμισε φέτος με τη μορφή δανεισμού στο Λαύριο, ώστε να αποκτήσει εμπειρίες και να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό πιο έτοιμος.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024