Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης: Η πολιτική είχε κόστος και στην προσωπική μου ζωή

Μητσοτάκης: Η πολιτική είχε κόστος και στην προσωπική μου ζωή

Συνέντευξη στην εκπομπή «Open Mind» και στην Ελλη Στάση δίνει σήμερα στις 23:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων μιλάει για την Συμφωνία των Πρεσπών, τις Εκλογές 2019, την σύζυγό του, Μαρέβα Μητσοτάκη, αλλά και τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Συνέντευξη στην εκπομπή «Open Mind» και στην Ελλη Στάση δίνει σήμερα στις 23:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων μιλάει για την Συμφωνία των Πρεσπών, τις Εκλογές 2019, την σύζυγό του, Μαρέβα Μητσοτάκη, αλλά και τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

«Ήταν μια όμορφη διαδρομή με πολλές δυσκολίες. Είχα κόστος και στην προσωπική μου ζωή. Πέρασα αρκετά χρόνια σε διάσταση με τη σύζυγό μου και ένας από τους λόγους ήταν ότι δεν μπορέσαμε και οι δυο ενδεχομένως να διαχειριστούμε τις πιέσεις της πολιτικής, της οικογένειας» σημειώνει κατά τη συνέντευξή του o Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο πρώτο απόσπασμα που δόθηκε στη δημοσιότητα λίγες ώρες πριν τη μετάδοση της συνέντευξης, o πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε και για τον πατέρα του.

«Όταν τώρα περπατώ στις γειτονιές και ο κόσμος με φωνάζει με το μικρό μου όνομα, αυτό για εμένα είναι μια επιβεβαίωση ότι ναι, ξεκίνησα από μια θέση πλεονεκτική, δεν το αμφισβήτησα ποτέ, αλλά νομίζω ότι έχουν πια γνωρίσει τον άνθρωπο Κυριάκο, γνωρίζουν τι θέλω να κάνω, είμαι υπερήφανος για την οικογένειά μου εξαιρετικά υπερήφανος για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για όλα όσα προσέφερε, για όλα όσα μου δίδαξε αλλά πιστεύω ότι πια είμαι ένας συνειδητοποιημένος πολιτικός, ώριμος με πολύ διάθεση να προσφέρω και οι πολίτες οι οποίοι θα προσέλθουν να ψηφίσουν, θα συνυπολογίσουν προφανώς και το επώνυμό μου αλλά δεν αισθάνομαι σε καμία περίπτωση ότι αυτό είναι ανασταλτικός παράγοντας στην παρούσα συγκυρία» προσθέτει.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη Συμφωνία των Πρεσπών, σημειώνοντας ότι «εμείς μείναμε συνεπείς σε αυτό που λέγαμε».

Δείτε απόσπασμα από την συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ στο Open:

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024