Τρίτη 12 Μαϊου 2026
weather-icon 26o
Παντρεύονται Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος

Παντρεύονται Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος

Η δημοφιλής ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Δύο χρόνια μετά το διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Μετά τον αρραβώνα τους, τον περασμένο Δεκέμβριο, έρχεται σύντομα και ο γάμος για τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο, καθώς όπως αναφέρει η αναγγελία του γάμου τους που δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα, το ζευγάρι πρόκειται να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου φέτος το καλοκαίρι στην Κρήτη.

«Ο Ελευθέριος Σουλτάτος, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλέβιζίου, γεννηθείς εις Ηράκλειον Κρήτης, του Μιχαήλ και της Σόνιας το γένος Ζερβάκη και η Βασιλική Λασκαράκη, κάτοικος Καβροχωρίου Μελεβιζίου, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκην, του Χρήστου και της Αναστασίας το γένος Βαμβακίδου, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις την Κρήτη», αναφέρει η γάμηλια αναγγελία γάμου του ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/BvuCbqdAIsc/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Bvgy2vrgSjv/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BvCcWCcgh_z/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Brz5KNUAleQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Η γνωριμία και ο γάμος στην Κρήτη

Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος γνωρίστηκαν στην Κρήτη πριν από δυόμιση χρόνια, όταν ακόμη η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Τότε η γνωριμία τους περιορίστηκε σε φιλικό επίπεδο.

Ενα χρόνο μετά και ενώ είχε μεσολαβήσει το διαζύγιο της Βάσως Λασκαράκη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη συναντήθηκαν ξανά σε κοινή παρέα. Η Βάσω Λασκαράκη ενδιαφερόταν να αγοράσει ένα αυτοκίνητο, το ανέφερε πάνω στην κουβέντα, ο Λευτέρης Σουλτάτος μεσολάβησε σε έναν κοινό του γνωστό για να την εξυπηρετήσει και κάπου εκεί άρχισε μια επαφή που οδήγησε σε έναν μεγάλο έρωτα και όπως φαίνεται και στα σκαλιά της εκκλησίας

https://www.instagram.com/p/Bttr4J8IFnT/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BraKUW9gdAH/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Br2jBfwAMIj/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Βάσω Λασκαράκη είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» και για πρώτη φορά είχε μιλήσει για το διαζύγιο της με τον Έλληνα ηθοποιό, Γιάννη Τσιμιτσέλη που τόσο συζητήθηκε.

Η ηθοποιός είπε ότι είναι δύσκολο να πάρει κάποιος μια τέτοια απόφαση, ενώ τόνισε πως κανένα διαζύγιο δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα και ότι αν κάποιος το πει αυτό θα είναι ψέματα, και πρόσθεσε: «Είναι πολύ δύσκολο. Είναι μια βαθιά προσωπική μάχη με το εαυτό σου, με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί μαζί, με το ότι είσαι μάνα, γυναίκα, σε ποια ηλικία βρίσκεσαι. Περνάς από χιλιάδες ερωτήματα στο κεφάλι σου, απορίες, μάχες προσωπικές, ανασφάλειες, πέφτεις, ξανασηκώνεσαι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 12 Μαϊου 2026
Cookies