Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG CLA 45: O νόμος του ισχυρότερου

Mercedes-AMG CLA 45: O νόμος του ισχυρότερου

H ισχυρότερη έκφραση της νέας CLA προδιαγράφεται ισχυρότερη από ποτέ καθώς, τη νέα εκδοχή της θα εξοπλίζει ένας νέος δίλιτρος κινητήρας ο οποίος θα φτάνει έως και τους 420 ίππους και για τον οποία θα μάθουμε περισσότερα σύντομα με την πρεμιέρα της A 45 ΑΜG.

Φωτογραφίες: Αutomedia

Με την «απλή» έκδοση της νέας γενιάς του τετράθυρου coupe να έχει ήδη περάσει στην παραγωγή, η γερμανική φίρμα στρέφει την προσοχή της στην εξέλιξη των δεδομένα περισσότερων από ότι στο παρελθόν, AMG εκδόσεων του κομψού μοντέλου της.

Στην προκειμένη περίπτωση, πρόκειται για την κορυφαία έκδοση με την υπογραφή του Affalterbach και τα διακριτικά 45 η οποία εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό να γράφει γύρους στην πίστα του Nurburgring, έχοντας μειώσει σημαντικά τα επίπεδα καμουφλάζ στις μεταλλικές της επιφάνειες.

Αδιάψευστα στοιχεία της ταυτότητας της, η γρίλια Panamericana και η χαρακτηριστική τετραπλή απόληξη της εξάτμισης που δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολιών ενώ μια προσεκτική παρατήρηση αποτυπώνει, το spoiler στην θύρα του πορτ μπαγκάζ, τον επιθετικότερο αεροδυναμικό διαχύτη και τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα μπροστά που συμπληρώνουν την πολεμική εικόνα.

Παράλληλα, είναι σαφές ότι η CLA 45 AMG περιλαμβάνει στα χαρακτηριστικά της μια πιο σφιχτή σπορ ανάρτηση η οποία μειώνει την απόσταση από το έδαφος και αναμένεται να αποτελέσει αποκλειστικό προνόμιο της συγκεκριμένης έκδοσης.

Επί του παρόντος η Mercedes-AMG δεν έχει ανακοινώσει επισήμως τα χαρακτηριστικά του νέου κινητήρα ο οποίος θα εξοπλίζει τις νέες «μικρές» της δια χειρός ΑΜG και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα με την A 45 AMG, ωστόσο βάσει των teaser που πληθαίνουν ολοένα, πρόκειται για ένα δίλιτρο turbo ο οποίος αναμένεται να αποδίδει 390 ίππους στην «απλή» και 420 στην S έκδοση.

Τις προδιαγραφές τόσο της CLA 45 AMG όσο και της Α 45 ΑΜG η οποία θα προηγηθεί αναμένεται να συμπληρώσουν το σύστημα τετρακίνησης και η παρουσία ενός αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων, ενώ οι S εκδόσεις, θα περιλάβουν στις επιλογές του συστήματος προγραμμάτων οδήγησης AMG Dynamic Select και drift mode.

Τώρα σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα, βάσει της συνήθους πρακτικής των Γερμανών, την αυλαία για τις εκδόσεις που συνδυάζουν το γράμμα Α με το διακριτικό 45, θα ανοίξει η Α 45 AMG η οποία αναμένεται πριν την εκπνοή του 2019. Θα ακολουθήσει η Α 45 ΑΜG Sedan και στην συνέχεια η αντίστοιχη έκδοση της CLA για την οποία όμως θα μάθουμε περισσότερα μόλις εμφανιστεί η Α 45 ΑΜG.

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024