Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η στάση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για το ντέρμπι «αιωνίων»

Η στάση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για το ντέρμπι «αιωνίων»

Η προθεσμία που είχε στη διάθεσή του ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας εξέπνευσε χωρίς να ασκήσει έφεση, με τη στάση του να προκαλεί την οργή της φίλαθλης κοινής γνώμης

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή, Χριστόφορου Μάρκου, για τα αίσχη που συνέβησαν στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, μπορεί να προκάλεσε την οργή της φίλαθλης κοινής γνώμης, αλλά από ότι φαίνεται δεν ισχύει το ίδιο και για τα αρμόδια όργανα.

Δεν εξηγείται αλλιώς η στάση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, ο οποίος δεν άσκησε έφεση εναντίον της πρωτόδικης απόφασης, η οποία διατάζει να συνεχιστεί το παιχνίδι από το 70ο λεπτό και παράλληλα τιμωρεί τους Πράσινους με -3 βαθμούς, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 94.500 ευρώ.

Η προθεσμία που είχε στη διάθεσή του ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας εξέπνευσε χωρίς να ασκήσει έφεση, με την απαθή στάση του να προκαλεί αν μη τι άλλο πολλά ερωτηματικά.

Πώς είναι δυνατόν να μην ασκείται έφεση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα όταν έχει βγει μια τέτοια απόφαση; Είναι πραγματικά απορίας άξιο. Πλέον, η απόφαση για το ντέρμπι των αιωνίων μεταφέρεται στα γραφεία της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, όπου το μεσημέρι της Τετάρτης στις 16:00 θα εκδικαστεί η έφεση του Ολυμπιακού για τη μη συνέχιση του ντέρμπι.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει έφεση και περιμένουν να δικαιωθούν, προκειμένου να μην συνεχιστεί ο αγώνας, ενώ η στάση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα δημιουργεί ελπίδα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι η πρωτόδικη απόφαση θα παραμείνει ως έχει και το παιχνίδι θα συνεχιστεί κανονικά από το 70’.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024