Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Παππάς... αποκηρύσσει Πετσίτη - Δεν ήταν συνεργάτης μου, να προχωρήσουν οι δικαστικές έρευνες

Ο Παππάς… αποκηρύσσει Πετσίτη – Δεν ήταν συνεργάτης μου, να προχωρήσουν οι δικαστικές έρευνες

Την ώρα που καθημερινά έρχονται στο φως νέα στοιχεία για τον Μανώλη Πετσίτη - τον  «γνωστό - άγνωστο» του Μεγάρου Μαξίμου - αλλά και τις σχέσεις του με υπουργούς, το ένα μετά το άλλο τα κυβερνητικά στελέχη επιχειρούν να πάρουν αποστάσεις από το παρελθόν του πρώην «σερβιτόρου»

Την ώρα που καθημερινά έρχονται στο φως νέα στοιχεία για τον Μανώλη Πετσίτη – τον  «γνωστό – άγνωστο» του Μεγάρου Μαξίμου – αλλά και τις σχέσεις του με υπουργούς, το ένα μετά το άλλο τα κυβερνητικά στελέχη επιχειρούν να πάρουν αποστάσεις από το παρελθόν του πρώην «σερβιτόρου».

Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς έσπασε σήμερα τη σιωπή του για την υπόθεση Πετσίτη… αποκηρύσσοντάς τον.  Απαντώντας σε ερωτήσεις για την υπόθεση Πετσίτη, ο κ. Παππάς είπε ότι πρόκειται για συναλλαγές ιδιωτών. «Ας προχωρήσουν οι δικαστικές έρευνες, ας βγει ό,τι είναι να βγει. Η αντιπολίτευση επιδίδεται σε φτηνούς αντιπερισπασμούς. Εχουμε το τεράστιο ζήτημα των θαλασσοδανείων των κομμάτων και το ερώτημα είναι αν θα επιστρέψουν τα λεφτά».

Μάλιστα ο κ. Παππάς μιλώντας στο News 24/7,  υποστήριξε ότι ο Μ. Πετσίτης εργάστηκε από τις αρχές του 2016 στον ιδιωτικό τομέα, σε εταιρείες με τις οποίες η κυβέρνηση βρισκόταν σε σύγκρουση  ενώ όπως είπε δεν ήταν συνεργάτης του.

Τα ίδια περίπου είχε υποστηρίξει τη Δευτέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος για την υπόθεση Πετσίτη. Ο κ. Τζανακόπουλος είχε επιχειρήσει να τον… αδειάσει μετά τις αποκαλύψεις για τα λεφτά που βρέθηκαν σε λογαριασμούς του Πετσίτη.

«Ο κ. Πετσίτης έκανε τις δικές του επιλογές και τράβηξε το δικό του δρόμο. Aπό ένα σημείο και μετά υπάρχει ατομική ευθύνη και όλα θα ελεγχθούν από την ελληνική δικαιοσύνη. Σχετίστηκε με επιχειρήσεις με τις οποίες η κυβέρνηση συγκρούστηκε ανοιχτά υπερασπιζόμενη το δημόσιο συμφέρον» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τζανακόπουλος.

Αφωνία για την εμφάνιση Πετσίτη στο Μαξίμου το βράδυ του δημοψηφίσματος

Πάντως, κανένα από τα κυβερνητικά στελέχη δεν σχολίασε μέχρι στιγμής το βίντεο που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και δείχνει τον Μανώλη Πετσίτη να βρίσκεται στο πλευρό του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου το κρίσιμο βράδυ του δημοψηφίσματος του 2015.

Η ΝΔ μέσω του αναπληρωτή εκπροσώπου του κόμματος Γιάννη Μαστρογεωργίου, υπογράμμισε ότι «κάθε μέρα που περνάει και ένα νέο στοιχείο για τον Μανώλη Πετσίτη έρχεται στη δημοσιότητα. Ο κ. Παππάς είπε ψέματα ότι αμέσως μετά την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε σχέσεις με την κυβέρνηση, καθώς νέο βίντεο τον εμφανίζει στο Μαξίμου δίπλα στον κ. Τσίπρα ακόμη και το βράδυ του δημοψηφίσματος».

Τα ερωτήματα που θέτουμε, συνεχίζει,  πρέπει να απαντηθούν: «Με ποια ιδιότητα μπαινόβγαινε ο Πετσίτης στο Μαξίμου, και ποιες είναι οι σκοτεινές σχέσεις που τον συνδέουν με τον Νίκο Παππά, τον Αρτέμη Αρτεμίου και τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη;»

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024