Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απεταξάμην τον Πετσίτη το νέο κυβερνητικό δόγμα για τον «Μανόλο του Παππά»

Απεταξάμην τον Πετσίτη το νέο κυβερνητικό δόγμα για τον «Μανόλο του Παππά»

Να αδειάσει τον Μανώλη Πετσίτη σχετικά με την εμπλοκή του στο σκάνδαλο ΔΕΠΑ - Λαυρεντιάδη επιχειρεί εντέχνως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος

Να αδειάσει τον Μανώλη Πετσίτη σχετικά με την εμπλοκή του στο σκάνδαλο ΔΕΠΑ – Λαυρεντιάδη επιχειρεί εντέχνως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει από τις αποκαλύψεις και τις διασυνδέσεις του με το περιβάλλον του Μαξίμου.

Μετά και το ρεπορτάζ του Βήματος της Κυριακής για την παραίτηση – μυστήριο διευθυντή που ερευνούσε το σκάνδαλο στην Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων αλλά και τις αποκαλύψεις για τη χιλιδάτη ζωή που περνά ο Μανώλης Πετσίτης, και τα λεφτά που βρέθηκαν σε λογαριασμούς του, δημιουργήθηκαν ερωτήματα τα οποία κάποια στιγμή θα πρέπει να απαντήσει η κυβέρνηση.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος μετά την αφωνία στο Μαξίμου για τον Μανώλη Πετσίτη και την εμπλοκή του στο σκάνδαλο  ΔΕΠΑ-Λαυρεντιάδη, επιχείρησε να πάρει αποστάσεις από τον ίδιο μιλώντας στο News 24/7 :  «Ο κ. Πετσίτης έκανε τις δικές του επιλογές και τράβηξε το δικό του δρόμο. Aπό ένα σημείο και μετά υπάρχει ατομική ευθύνη και όλα θα ελεγχθούν από την ελληνική δικαιοσύνη. Σχετίστηκε με επιχειρήσεις με τις οποίες η κυβέρνηση συγκρούστηκε ανοιχτά υπερασπιζόμενη το δημόσιο συμφέρον» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τζανακόπουλος ενώ στη συνέχεια απέδωσε τον «ντόρο»που έχει δημιουργηθεί για τον Μανώλη Πετσίτη στα «προβλήματα της ΝΔ».

«Η είδηση που δημοσιοποιήθηκε έτσι όπως παρουσιάστηκε είναι απολύτως ψευδής. Οποτεδήποτε η ΝΔ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, ανακαλύπτεται ή κατασκευάζεται μία είδηση για να καλυφθεί αυτό το πρόβλημα. Ο κόσμος ξέρεις ποιος έχει το ηθικό πλεονέκτημα» σημείωσε προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

ΝΔ για Πετσίτη

«Σημερινά δημοσιεύματα τριών κυριακάτικων εφημερίδων δεν αφήνουν πια καμία αμφιβολία ότι η παρέα του Μαξίμου εμπλέκεται σε ένα μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο που μόλις άρχισε να ξετυλίγεται. Στους λογαριασμούς του κ. Μανώλη Πετσίτη, στενού συνεργάτη του Νίκου Παππά, βρέθηκαν αδικαιολόγητα μεγάλα ποσά, με αποστολέα τον επίσης φίλο του κ. Παππά, Αρτέμη Αρτεμίου που δραστηριοποιείται στην Κύπρο και θεωρείται γκουρού των offshore εταιρειών», σημείωσε την Κυριακή σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για να προσθέσει:

«Τρανταχτή απόδειξη του σκανδάλου είναι η σημερινή αποκάλυψη ότι εκδιώχθηκε από τη θέση του το διευθυντικό στέλεχος της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος που διερευνούσε το σκάνδαλο ΔΕΠΑ – Λαυρεντιάδη και εντόπισε μεταξύ άλλων τα παράνομα χρήματα στους λογαριασμούς του κ. Πετσίτη».
Η Πειραιώς επισημαίνει στο «δια ταύτα», «ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να κρύβεται. Οφείλει σήμερα κι όλας να απαντήσει αν καλύπτει τις σκοτεινές δραστηριότητες των κ. Παππά, Πετσίτη και Αρτεμίου και να εξηγήσει στους πολίτες γιατί ξηλώθηκε ο δημόσιος λειτουργός που διερευνούσε την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται η παρέα του Μαξίμου ζημιώνοντας το Δημόσιο με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024