«Μπορεί να είχαμε προχθές Πρωταπριλιά, ωστόσο, για τη ΝΔ και το μιντιακό σύμπλεγμα που τη στηρίζει, φαίνεται πως Πρωταπριλιά έχουμε κάθε μέρα. Παράγουν πιο πολλά fake news από όσα μπορούν να καταναλώσουν» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στη ΝΔ, κάνοντας αναφορά στο ταξίδι στα Σκόπια, στον Πολάκη στον Πετσίτη και φυσικά στα δάνεια των κομμάτων.

Ειδικότερα, στην αναφορά για τον Πετσίτη, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «προσπαθούν να συνδέσουν τον κ. Πετσίτη με την κυβέρνηση, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αλλάξουν την ατζέντα από τα δανεικά και αγύριστα από τα θαλασσοδάνεια των τραπεζών, για τα οποία διώκονται τώρα τα στελέχη τους. Αλλά για αυτά άκρα του τάφου σιωπή…»

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ απαριθμεί τις ειδήσεις που παρήγαγε ή σχολίασε η ΝΔ τις τελευταίες ημέρες, οι οποίες σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν όλες ψευδείς. Όπως αναφέρει:

«Μόνο μέσα σε λίγες μέρες:

– Μας είπαν ότι οι επιχειρηματίες της Βόρειας Ελλάδας γύρισαν την πλάτη στον Πρωθυπουργό. Αλλά, τελικά, είδαμε χθες στα Σκόπια τη μεγαλύτερη επιχειρηματική αποστολή που έχει ποτέ ακολουθήσει κυβερνητική αποστολή, με 137 επιχειρηματίες.

– Μας είπαν ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στη Μακεδονία από τις αντιδράσεις «πατριωτών» που διαμαρτύρονται για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με αφορμή διαμαρτυρίες μικρής ομάδας πολιτών σε περιοδεία του Νίκου Παππά.

Αλλά όταν την Κυριακή ομοϊδεάτες τους διέκοψαν την ομιλία Μητσοτάκη, οι «αγανακτισμένοι πατριώτες» έγιναν ξαφνικά από τη ΝΔ «κατάπτυστοι εθνικιστές».

– Μας είπαν, επίσης, ότι ο κ. Πολάκης πήρε παράνομο δάνειο. Την επομένη, έσπευσε ο διοικητής της ΤτΕ να διεξάγει έρευνα μήπως και το δάνειο των 100.000 ευθύνεται για τα κόκκινα δάνεια των τραπεζών. Λίγες μέρες μετά αποκαλύφθηκε ότι το δάνειο του Πολάκη ήταν καθ’ όλα νόμιμο, αλλά τα δάνεια των στελεχών της ΤτΕ, ελεγκτών και συνεργατών του διοικητή της, παράνομα, δανεικά και αγύριστα.

– Τέλος, προσπαθούν να συνδέσουν τον κ. Πετσίτη με την κυβέρνηση, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αλλάξουν την ατζέντα από τα δανεικά και αγύριστα από τα θαλασσοδάνεια των τραπεζών, για τα οποία διώκονται τώρα τα στελέχη τους. Αλλά για αυτά άκρα του τάφου σιωπή…»

«Κατά τα άλλα, ο ΣΥΡΙΖΑ ελέγχει την ενημέρωση. Αναρωτιόμαστε τι έχουμε ακόμη να δούμε όσο πλησιάζουμε στις εκλογικές αναμετρήσεις…» καταλήγει η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in. gr