Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διακόπηκε η δίκη για την απόπειρα δολοφονίας του προφυλακισμένου δικηγόρου

Διακόπηκε η δίκη για την απόπειρα δολοφονίας του προφυλακισμένου δικηγόρου

Η δίκη σε δεύτερο βαθμό διακόπηκε για τις 11 Απριλίου

Για τις 11 Απριλίου διακόπηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο η δίκη για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του πρώην συνηγόρου του ΛΑΓΗΕ, ο οποίος πριν από δύο μέρες προφυλακίστηκε για εμπλοκή του στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο προφυλακισμένος δικηγόρος μετατάχθηκε σήμερα το απόγευμα στο δικαστήριο από τις φυλακές Κορυδαλλού, κατόπιν εντολής της προέδρου του δικαστηρίου προκειμένου να διευκρινιστεί από τον ίδιο αν θα δηλώσει πολιτικώς ενάγων στη δίκη που γίνεται σε δεύτερο βαθμό για την απόπειρα δολοφονίας του και από ποιους δικηγόρους θα εκπροσωπηθεί. Ο δικηγόρος εμφανίσθηκε εμφανώς καταβεβλημένος, δήλωσε ωστόσο παράσταση πολιτικής αγωγής και διόρισε συνηγόρους του τους Αλέξη Κούγια και Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Οι δύο τελευταίοι ζήτησαν από το δικαστήριο την αναβολή της δίκης προκειμένου να μελετήσουν τόσο τη δικογραφία της παρούσας υπόθεσης αλλά και της πολυσέλιδης δικογραφίας που αφορά στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού».

Το δικαστήριο διέκοψε τη δίκη καθώς η υπεράσπιση του κατηγορούμενου Αριστείδη Φλώρου δεν συναίνεσε στην αναβολή της, προβάλλοντας ως αιτιολογία ότι ο επιχειρηματίας -καταδικασμένος και για την υπόθεση της Energa- έπειτα από τις αποκαλύψεις για τη «μαφία των φυλακών» επιθυμεί την πρόοδο της δίκης.

Υπενθυμίζεται ότι η δολοφονική επίθεση εναντίον του δικηγόρου του ΛΑΓΗΕ έγινε έξω από το σπίτι του στη Πεντέλη, τον Νοέμβριο του 2014, από δυο Αλβανούς που πλέον φέρονται ως μέλη της μαφίας των φυλακών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024