Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Infiniti Qs Concept: Σε ηλεκτροκίνητους, σπορ ρυθμούς

Infiniti Qs Concept: Σε ηλεκτροκίνητους, σπορ ρυθμούς

Ένα πρωτότυπο ηλεκτροκίνητο sport sedan θα παρουσιάσει η πολυτελής φίρμα της Nissan στην επικείμενη έκθεση της Σαγκάης καθώς προετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα προς την ηλεκτροκίνηση η οποία στο λεξιλόγιο της Infiniti, θα έχει σπορ όσο και πολυτελή χροιά.

Έχοντας επικεντρώσει τις δραστηριότητές της σε ΗΠΑ και Ασία, το πολυτελές σκέλος της Nissan, Infiniti, δεν θα μπορούσε να λείψει από την κινεζική μπιενάλε της Σαγκάης όπου θα παρουσιάσει ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο sport sedan με το οποίο σχεδιάζει να δώσει ένα ακόμα κομμάτι από το παζλ που θα συνθέσει την νέα ηλεκτρική της εποχή η οποία θα ξεκινήσει από το 2021.

Αν και το Infiniti Qs Concept, συστήνεται μόνο μέσω ενός teaser που αποτυπώνει την πίσω «όψη» του, η σχεδιαστική του συνάφεια με το QX Inspiration Concept που η ιαπωνική φίρμα είχε παρουσιάσει στις αρχές της χρονιάς στην έκθεση του Detroit είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Κοινή με το παραπάνω πρωτότυπο είναι η φιλοσοφία του Qs Concept το οποίο, σύμφωνα με τις συστάσεις βασίζεται σε μια ευέλικτη μεταβλητή αρχιτεκτονική η οποία έχει σχεδιαστεί εξαρχής με γνώμονα τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των ηλεκτροκίνητων οχημάτων και η οποία θα μπορεί να φιλοξενήσει ένα ή περισσότερα ηλεκτρικά μοτέρ, προσφέροντας γενναιόδωρη ισχύ.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024