Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ : Η παρακάμερα της ασπρόμαυρης κατάληψης στην Ξάνθη

ΠΑΟΚ : Η παρακάμερα της ασπρόμαυρης κατάληψης στην Ξάνθη

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοίμασε ένα εντυπωσιακό βίντεο διάρκειας οκτώ λεπτών με όλο το παρασκήνιο από την αναμέτρηση με την Ξάνθη στα... ασπρόμαυρα Πηγάδια - Δείτε τις αντιδράσεις του πάγκου και την κατάληψη από χιλιάδες οπαδούς του Δικεφάλου

Αυτό που περίμεναν όλοι, την παρακάμερα της αναμέτρησης Ξάνθη-ΠΑΟΚ, είναι πλέον γεγονός. Σε ένα χορταστικό βίντεο διάρκειας οκτώ λεπτών η ΠΑΕ χώρεσε όλο το παρασκήνιο της αναμέτρησης στα Πηγάδια για την 26η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, μέσα από την παρακάμερα του PAOK TV.

Όσοι κατάφεραν να βρεθούν το βράδυ της Κυριακής στα Πηγάδια έζησαν κάτι που δύσκολα θα ξεχάσουν. Μπορεί να ακουστεί κλισέ, αλλά η έδρα της Ξάνθης μετατράπηκε για μία νύχτα σε… Τούμπα.

Περισσότεροι από 6.000 φίλαθλοι του Δικεφάλου γέμισαν ασφυκτικά την έδρα της ακριτικής ομάδας και παρέδωσαν μαθήματα εξέδρας, με ένταση, πάθος, φωνή και αστείρευτη τρέλα για περισσότερες από τρεις ώρες, με την ομάδα να τους αποζημιώνει με μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση και ένα τρίποντο που την φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο του τίτλου.

Η παρακάμερα του PAOK TV ήταν εκεί και κατέγραψε το παρασκήνιο του αγώνα στα Πηγάδια, από έδαφος και αέρα, και σας το παρουσιάζει σε ένα αποκλειστικό βίντεο.

Η άφιξη, το ζέσταμα, οι αντιδράσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα και η μαγική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Δικεφάλου στην Ξάνθη.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024