Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα : Τα νέα δεδομένα στην υπόθεση του Ντε Λιχτ

Μπαρτσελόνα : Τα νέα δεδομένα στην υπόθεση του Ντε Λιχτ

Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται εδώ και καιρό για τον Ντε Λιχτ και σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα είναι πλέον μόνη της στην «κούρσα» απόκτησης του Ολλανδού

Η Μπαρτσελόνα εδώ και καιρό έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του αμυντικού του Άγιαξ, Ματίας Ντε Λιχτ, θέλοντας να επενδύσει για το μέλλον με έναν εξαιρετικό κεντρικό αμυντικό.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Sport» οι «μπλαουγκράνα» αυτήν τη στιγμή βρίσκονται μόνοι τους στην κούρσα για την απόκτηση του 19χρονου παίκτη.

Θυμίζουμε πως είχε υπάρξει ενδιαφέρον και από την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Βαυαροί αποφάσισαν να αφήσουν την περίπτωση του Ολλανδού.

Την συγκεκριμένη είδηση φαίνεται να επιβεβαιώνει και ο γερμανικός Τύπος, με τη «Sport Bild» να γράφει γράφει για την απόσυρση του ενδιαφέροντος από την πλευρά της ομάδας του Νίκο Κόβατς.

Μάλιστα οι Ισπανοί το πηγαίνουν ακόμα παραπέρα αφού αναφέρουν πως η Μπάγερν ενδιαφέρεται για έτερο παίκτη του Άγιαξ και αυτός είναι ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός, Χακίμ Ζιγέχ.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024