Ο Καρίμ Μπενζεμά έδωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης από της… Ουέσκα τα δόντια, σκοράροντας ένα λεπτό πριν συμπληρωθούν τα 90 και κράτησε την ομάδα του στο κατόπι της δεύτερης Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τον Ερνάντεθ στο 3ο λεπτό, η Ρεάλ επέστρεψε και πέρασε με 2-1 για να ισοφαρίσει ο Ετσέιτα, αλλά η τελευταία λέξη ανήκε στην ομάδα του Ζιντάν…
Κάτω από τα δοκάρια έπαιξε ο… Ζιντάν, ο Λούκα Ζιντάν που δέχτηκε το πρώτο γκολ από τον Κούτσο Ερνάντεθ. Αυτό ήταν μάλιστα το πρώτο γκολ που σκόραρε η Ουέσκα μέσα στο «Μπερναμπέου».
Ο Ίσκο έφερε το παιχνίδι στα ίσα, στο 25ο λεπτό (1-1), όμως η Βασίλισσα δεν έδειχνε να πατά καλά στον αγωνιστικό χώρο. Το 2-1 από τον Θεμπάγιος έβαλε για λίγο τα πράγματα στη θέση τους στη Μαδρίτη, όμως ο Ετσέιτα στο 74’ έφερε εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα (2-2).
Οι Μαδριλένοι είχαν αρχίσει να δυσανασχετούν στην κερκίδα, αλλά ευτυχώς για την ομάδα του Ζιζού ο Καρίμ Μπενζεμά δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Ο Γάλλος διεθνής άσος με εκπληκτικό γκολ έκανε το 3-2 που επιτρέπει στους Μερένχες να κυνηγούν την δεύτερη της βαθμολογίας Ατλέτικο.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.