Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς Ακόστα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς Ακόστα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Ακόστα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και δεν βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Ο Απόλλων Σμύρνης μπορεί μετά τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στην Λιβαδειά να υποβιβάστηκε και μαθηματικά, με βάση το πλάνο του Γιώργου Βασιλειάδη για αναδιάρθρωση, αλλά δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί στον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό (1/4, 19:00).

Η Ελαφρά Ταξιαρχία θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να δώσει χαρά στον κόσμο της, τον οποίο πλήγωσε πολύ με την τραγική της πορεία στη φετινή σεζόν.

Στο παιχνίδι με τους Πράσινους ο Λευτέρης Βελέντζας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ακόστα, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Εκτός από τον Ακόστα, ο τεχνικός της ομάδας της Ριζούπολης δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα. Συγκεκριμένα, την αποστολή του Απόλλωνα απαρτίζουν οι  Χουάντερσον, Αστράς, Κύργιας, Βαφέας, Κοντοές, Στάθης, Ναδάλες, Οριουέλα, Ρώσση, Οικονομόπουλος, Γκίνο, Γαρουφαλιάς, Ντ’ Ούρσο, Αγρόδημος, Ντεφεντερίκο, Μπεντινέλι, Κοντογιαννόπουλος, Ελ Χέλβε, Ναζλίδης και Βάρκας.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024