Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβα» Βρούτση: Η κυβέρνηση αφαίρεσε από τα μητρώα 10.000 συνταξιούχους

«Βόμβα» Βρούτση: Η κυβέρνηση αφαίρεσε από τα μητρώα 10.000 συνταξιούχους

Σε μία βαρύτατη καταγγελία που αφορά την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας ότι με παρεμβάσεις στο ηλεκτρονικό πρωτόκολλο διεγράφησαν χιλιάδες αιτήσεις συντάξεων με σκοπό να φανεί ότι υπήρξε μείωση του αποθέματος των εκκρεμών υποθέσεων συνταξιοδότησης, προχώρησε ο πρώην υπουργός και βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης

Σε μία βαρύτατη καταγγελία που αφορά την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας ότι με παρεμβάσεις στο ηλεκτρονικό πρωτόκολλο διεγράφησαν χιλιάδες αιτήσεις συντάξεων με σκοπό να φανεί ότι υπήρξε μείωση του αποθέματος των εκκρεμών υποθέσεων συνταξιοδότησης, προχώρησε ο πρώην υπουργός και βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Brainstorming του τηλεοπτικού σταθμού Action 24, ο κ. Βρούτσης δήλωσε ότι την περίοδο 2017 και 2018 χάθηκαν μετά από περίεργες και παράνομες «παρεμβάσεις» στους ηλεκτρονικούς κωδικούς του υπουργείου χιλιάδες αιτήσεις συνταξιοδότησης, οι οποίες δεν φαίνονται πλέον στο μητρώο του υπουργείου.

«Ελπίζω να μας ακούει δικαστικός λειτουργός», τόνισε ο κ. Βρούτσης για να προσθέσει: «Από τους εκατοντάδες χιλιάδες αιτούντες σύνταξη που περιμένουν να πάρουν αίτηση, δεκάδες χιλιάδες διαγράφηκαν και τώρα οι συνταξιούχοι πρέπει να ψάξουν αν υπάρχει αίτηση, ή αν κάποιος την αφαίρεσε για την σύνταξη τους. Αυτοί που ελέγχουν τα ηλεκτρονικά μητρώα πήραν κωδικούς από τους υπαλλήλους και υπεξαίρεσαν συνταξιούχους», τόνισε ο πρώην υπουργός.

Απαντώντας σε ερώτηση για ποιον λόγο το έκανε αυτό η κυβέρνηση, ο κ. Βρούτσης τόνισε χαρακτηριστικά: «Για να φανεί ότι το απόθεμα των συντάξεων είναι μικρό».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024