Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ένας πολύχρωμος ουρανός από ομπρέλες στο Παρίσι

Ένας πολύχρωμος ουρανός από ομπρέλες στο Παρίσι

Ένα από τα πιο φημισμένα σημεία της πόλης του φωτός πλημμυρίζει από πολύχρωμες ομπρέλες....

Ένα από τα πιο φημισμένα σημεία στο Παρίσι πλημμυρίζει από πολύχρωμες ομπρέλες  με την πρωτότυπη εγκατάσταση «Umbrella Sky Project».

Το Παρίσι είναι φημισμένο για τα περάσματα του τα λεγόμενα passages του και το Le Village Royal είναι ένα από τα πιο όμορφα, καθώς και στις δύο πλευρές του παρελαύνουν μπουτίκ επώνυμων προϊόντων πολυτελείας και έτσι είναι αγαπημένος προορισμός όσων αρέσκονται να χαζεύουν βιτρίνες.

Τώρα, οι κάτοικοι της πόλης του φωτός αλλά και οι επισκέπτες της έχουν έναν επιπλέον λόγο να επισκέπτονται το Le Village Royal:  Tην εγκατάσταση «Umbrella Sky Project».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ οι καλλιτέχνες της πορτογαλικής ομάδας Sextafeira Producoes, με 800 ζωηρόχρωμες ομπρέλες εκτόξευσαν σε καινούργια ύψη την τέχνη του δρόμου. Όταν οι επισκέπτες εισέρχονται στο Le Village Royal, θαμπώνονται από ένα μαγικό, πολύχρωμο «στέγαστρο» ανοιχτών ομπρελών. Καθώς φωτίζει ο ήλιος, το πέρασμα γίνεται ένα εντυπωσιακό κομμάτι του Παραδείσου.

Η Sextafeira Producoes ιδρύθηκε το 2004 και οι καλλιτέχνες της -όπως οι ίδιοι επισημαίνουν-, εμπνεόμενοι από τη Μαίρη Πόπινς ξεκίνησαν, το 2012, το «Umbrella Sky Project». Το οποίο πρωτοπαρουσιάστηκε στην Αγκουέντα της Πορτογαλίας στο πλαίσιο του φεστιβάλ Agitagueda και, έκτοτε, ταξίδεψε σε πολλές πόλεις του κόσμου -συνολικά, 25-, ακόμη και στο Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ.

Το πρότζεκτ θέλει να «φέρνει χρώμα και χαρά και να προωθεί μέρη και το περιβάλλον τους» και μάλλον τα καταφέρνει…

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το πολύχρωμο Umbrella Sky Project:

View this post on Instagram

When the sky is like a rainbow even on cloudy days 🌈☂️ . This installation is becoming so famous all over the world, and not only in Paris . Have you ever seen this kind of umbrella installation? ☂️ . Just love it so much, and it’s also very interesting to see people from everywhere and all ages to come here and take pictures with the umbrellas Colors speaks to everyone and always puts you in a good mood 🌈😁 . 📸 by @helowise • • • • • #umbrella #france #parisjetaime #igersparis #topparisphoto #umbrellas #parismonamour #parismaville #loves_paris #igersfrance #super_france #pariscartepostale #hello_france #visitparis #instaparis #villageroyal #rainbowumbrella #arcenciel #parapluies

A post shared by MORGY 🇫🇷 CONTENT CREATOR (@morgylh) on

https://www.instagram.com/p/BvsDlO1HE4E/?utm_source=ig_web_copy_link

Only in

Βαρύ πλήγμα για τους Δημοκρατικούς - Χάνουν τη στήριξη ενός από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα

Δύο ημέρες μετά την συνάντηση του συνδικάτου με την Κάμαλα Χάρις, το συνδικάτο επέλεξε να μην υποστηρίξει κανένα στις εκλογές στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024