
Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους στη Γερμανία- 3 νεκροί
Μικρό ρωσικό αεροσκάφος συνετρίβη στη Γερμανία με τις αρχές να δηλώνουν πως ο πιλότος και οι δύο επιβάτες έχασαν τη ζωή τους.
Ρωσικό αεροσκάφος συνετρίβη στη Γερμανία. Νεκροί είναι οι δύο επιβάτες και ο πιλότος.
Όπως μεταδίδουν γερμανικά ΜΜΕ η αστυνομία δήλωσε ότι το αεροπλάνο των έξι θέσεων απογειώθηκε από αερόδρομιο της Γαλλίας και βρισκόταν καθοδόν για τη γερμανική πόλη Egelsbach, όταν συνετρίβη το απόγευμα της Κυριακής κοντά στο Erzhausen, 10 χιλιόμετρα νότια της Φρανκφούρτης. Προσθέτουν επίσης ότι το περιπολικό που έσπευσε στο σημείο της συντριβής, συγκρούστηκε με ΙΧ με αποτέλεσμα τρεις αστυνομικοί να τραυματιστούν και οι 2 επιβάτες του αυτοκινήτου να χάσουν τη ζωή τους.
Το αεροσκάφος που συνετρίβη άνηκε στην αεροπορική εταιρεία Globus που αποτελεί κομμάτι της S7 Airliner, όπως ανέφερε πηγή της ομοσπονδιακής ρωσικής υπηρεσίας εναέριων μεταφορών, μιλώντας στο Sputnik.
Εν τω μεταξύ, πηγή του περιβάλλοντος του επικεφαλής της S7 Airlines Βλάντισλαβ Φιλέβ, διέψευσε προηγούμενες αναφορές ρωσικών μέσων ενήμερωσης ότι ο Φίλεβ σκοτώθηκε στο ατύχημα.
Την ίδια ώρα, πηγές που επικαλούνται ρωσικά ΜΜΕ, δήλωσαν ότι από τη συντριβή έχασε τη ζωή της η συνιδιοκτήτρια της εταιρείας S7 Ναταλία Φιλέβα, καθώς και ο πατέρας της. Η σύζυγος του Φιλέβ, Ναταλία, πετούσε στη Γερμανία για ιατρικούς λόγους.
- Gen Z: Τα 8 πράγματα που δεν αντέχει από την γενιά Χ και τους baby boomers – Απλά καθημερινά μέχρι πεποιθήσεις
- Ο Νετανιάχου ζήτησε από τον Τραμπ νέα μεγάλη επίθεση κατά του Ιράν – «Δεν έχουμε άλλη επιλογή», του είπε
- ΕΠΟ: Η μέρα της αλήθειας για Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι
- «Το ΕΣΥ κινείται πλέον στη σωστή κατεύθυνση», λέει ο Μητσοτάκης – Επισκέφθηκε Νοσοκομείο χωρίς γιατρούς στη Λέρο, σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ
- Πυκνώνουν οι αιχμηρές παρεμβάσεις βουλευτών της ΝΔ – Νέα ερώτηση Χρυσομάλλη προς την κυβέρνηση
- Εγκεφαλικά νεκρό 4χρονο παιδί στην Κύπρο – «Ποιος θα φέρει το μωρό πίσω;» λέει η μητέρα





