Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χρηστίδης: Θέλουμε δικαιοσύνη, διαφάνεια παντού και για τους πάντες

Χρηστίδης: Θέλουμε δικαιοσύνη, διαφάνεια παντού και για τους πάντες

«Αυτοί που θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις είναι οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ , οι οποίοι ήρθαν με δήθεν ηθικό πλεονέκτημα και έχουν ανθρώπους που για 5,5 χρόνια έπαιρναν συντάξεις και έκαναν ότι δεν ήξεραν, έχουν τους ''Μανώληδες''» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ

«Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, να έρθουν όλα στο φως. Θέλουμε δικαιοσύνη και διαφάνεια πάντα, παντού και για τους πάντες, να κάνει τη δουλειά της και φυσικά θα τα πούμε… Αυτοί που θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις είναι οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ , οι οποίοι ήρθαν με δήθεν ηθικό πλεονέκτημα και έχουν ανθρώπους που για 5,5 χρόνια έπαιρναν συντάξεις και έκαναν ότι δεν ήξεραν, έχουν τους »Μανώληδες»… Όποιος φωνάζει πολύ κάνει χειρότερα απ΄όσα κατηγορούσε. Όσο ο καιρός περνάει και πλησιάζουμε προς τις εκλογές τα στελέχη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα έρχονται μπροστά σε αποκαλύψεις που αφορούν το ΣΥΡΙΖΑ και την παρέα του Μαξίμου», ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΘΕΜΑ 104,6 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

Μιλώντας με αφορμή το Συνέδριο του ΚΙΝΑΛ και τις συνεργασίες, ο κ. Χρηστίδης τόνισε: «Το χθεσινό μήνυμα της ενότητας, της ανανέωσης, της σύνθεσης είναι ότι είμαστε έτοιμοι πια να βάλουμε γκολ, να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα των πολιτών. Ξέρουμε ότι αυτό σημαίνει ότι μπαίνουμε στο γήπεδο για να παίξουμε, δεν έχουμε επιλογή για να γίνουμε συμπλήρωμα κανενός. Είμαστε εδώ για να γίνουμε πρωταγωνιστές των εξελίξεων. Θα πάμε με αυτούς τους πολίτες που δεν προστατεύεται πια η πρώτη τους κατοικία με βάση το νόμο που ψήφισαν από κοινού ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ».

Και κατέληξε σημειώνοντας ότι: «Για τρίτη φορά, τα τελευταία δύο χρόνια, τέσσερις χιλιάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα έρχονται με δικά τους έξοδα για να συνδιαμορφώσουν την πολιτική ατζέντα μίας πραγματικής ανατροπής».

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024