Άνετος ο Φέντερερ, στον τελικό του Miami Open
Άλλος ένας τελικός μεγάλου τουρνουά για τον Ρότζερ Φέντερερ που επικράτησε με 2-0 σετ του Σαποβάλοφ και διεκδικεί τον 4ο τίτλο του στο Open του Miami
Το είπε και το έκανε ο Ρότζερ Φέντερερ, που πριν μερικούς μήνες τόνισε πως θα επιλέγει πλέον σε ποια τουρνουά θα αγωνιστεί, κρίνοντας από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σώμα του. Και φαίνεται πως στις ΗΠΑ και το Miami Open, ο Ελβετός θρύλος του τένις είναι καλά.
Αυτό πιστοποίησε και με την εμφάνισή του στον ημιτελικό του τουρνουά. Ο αντίπαλός του, Ντένις Σαποβάλοφ, ο οποίος είχε αποκλείσει τον στέφανο Τσιτσιπά σε προηγούμενη φάση, δεν στάθηκε ικανός να εμποδίσει τον Φέντερερ να φτάσει σε έναν ακόμα τελικό στην τεράστια καριέρα του.
O 37χρονος Ελβετός πήρε πανεύκολα το πρώτο σετ με 6-2 και… λιγότερο εύκολα το δεύτερο με 6-4 και με 2-0 σετ πέρασε στον τελικό, μόλις μετά από 1 ώρα και 14’ αγώνα.
Εκεί τον περιμένει ο πανύψηλος Αμερικανός Τζον Ίσνερ (Νο.9) που απέκλεισε στον άλλο ημιτελικό με τη σειρά του τον Καναδό Φέλιξ Αλιάσιμ με δυσκολία και 2-0 σετ (7-6, 7-6), σε μια μάχη που αναβιώνει αυτή του 2012 όταν οι δύο τενίστες κοντραρίστηκαν στον τελικό του τουρνουά Indian Wells.
- Ανατολική Ιερουσαλήμ: Μπουλντόζες του Ισραήλ κατεδαφίζουν κτίρια στην έδρα της UNRWA
- Φειδίας Παναγιώτου: Φερόμενη έρευνα σε βάρος του από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – Ο ίδιος δηλώνει άγνοια
- Μεξικό: Εξέδωσε στις ΗΠΑ 37 φερόμενα ως μέλη συμμοριών
- Νίγηρας: Σφαγή 31 αμάχων σε επίθεση που αποδίδεται στους τζιχαντιστές
- Ισραήλ: «Σε υψηλή ετοιμότητα» για το Ιράν και σε «συντονισμό» με τις ΗΠΑ
- ΕΕ – ΗΠΑ: «Στοίχημα με ρίσκο» αποκαλεί ο CEO της UBS την αποεπένδυση από την αμερικανική οικονομία
