Εδώ και καιρό ήταν φανερό ότι είχε γεφυρωθεί το αρχικό χάσμα που υπήρχε μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Φερνάντο Βαρέλα για επέκταση της συνεργασίας τους. Ο παίκτης ζητούσε 1,5 εκ. ευρώ τον χρόνο, ενώ ο ΠΑΟΚ έδινε έως 900.000 ευρώ. Το τρέχον συμβόλαιο λήγει το προσεχές καλοκαίρι και στις πρώτες επαφές δεν είχε επέλθει κάποια συμφωνία.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα 2-0 τον Παναθηναϊκό στο ιστορικό τελευταίο ντέρμπι «αιωνίων» στο γήπεδο της Λεωφόρου και έμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου.
Στο 45+1' του α' μέρους ο Ολυμπιακός διπλασιάζει τα τέρματά του κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Ροντινέι άντεξε στο μαρκάρισμα, μπήκε στην περιοχή και με εξαιρετικό σουτ έκανε το 2-0 – Δείτε τα δύο γκολ.