Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ομάδα - έκπληξη εξετάζει τη λύση του Μουρίνιο

Ομάδα – έκπληξη εξετάζει τη λύση του Μουρίνιο

Ο Νίκο Κόβατς φαίνεται πως δεν θα μείνει και την επόμενη σεζόν στον πάγκο των Βαυαρών και στο Μόναχο σκέφτονται για αντικαταστάτη του τον Πορτογάλο

Το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται να έχει στη λίστα της η Μπάγερν Μονάχου για τη διαδοχή του Νίκο Κόβατς στην τεχνική ηγεσία. Ο Γερμανός φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας από τη νέα σεζόν και στο σύλλογο βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του.

Φαβορί μέχρι πρότινος έμοιαζε ο Τόμας Τούχελ, όμως η επικείμενη ανανέωση της συνεργασίας του με την Παρί έβαλε φρένο στις ορέξεις των «Βαυαρών». Όπως υποστηρίζει το «Footmercato», μετά τις εξελίξεις με τον 45χρονο η Μπάγερν έχει στρέψει την προσοχή της αλλού και το τελευταίο όνομα που φέρεται να την απασχολεί είναι αυτό του Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραμένει χωρίς ομάδα από τον Δεκέμβριο του 2018 και την απομάκρυνσή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία του να επιστρέψει στους πάγκους το προσεχές καλοκαίρι. Πιθανότερος προορισμός έδειχνε η Γαλλία, με τους εγχώριους μνηστήρες να πληθαίνουν με το πέρασμα του χρόνου, όμως πλέον το ενδιαφέρον της Μπάγερν ίσως αλλάξει τα δεδομένα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024