Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lynk&Co 01 Coupe: Επέλαση από την Κίνα

Lynk&Co 01 Coupe: Επέλαση από την Κίνα

Η κινεζική φίρμα προετοιμάζεται πυρετωδώς για την είσοδό της στην Ευρώπη και όχι μόνο, αλλά και για την αύξηση της γκάμας της με νέα μοντέλα αλλά και νέες παραλλαγές αμαξώματος ήδη υφιστάμενων προτάσεων της όπως η συγκεκριμένη coupe SUV παραλλαγή του 01 που συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό σε γερμανικό έδαφος.

Φωτογραφίες: Automedia

Είναι σαφές ότι η κινεζική φίρμα αναζητεί το ταχύτερο διέξοδο στη γηραιά ήπειρο, όπως άλλωστε αποδεικνύει περίτρανα η παρουσία της coupe SUV παραλλαγής αμαξώματος του μοντέλου της με το διακριτικό 01, σε γερμανικό έδαφος.

Επί του παρόντος, οι πληροφορίες που το συνοδεύουν είναι ελάχιστες και συνδυαστικά με το βαρύ καμουφλάζ που εξακολουθεί να καλύπτει το σύνολο των επιφανειών του, δεν αφήνουν περιθώρια ασφαλών συμπερασμάτων σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες, χωρίς ωστόσο, το επιβλητικό SUV να μπορεί να κρύψει την χαρακτηριστικά, αθλητική σιλουέτα του.

Παράλληλα, όπως είναι ήδη γνωστό από το πλήθος δοκιμαστικών πρωτοτύπων που έχουν εντοπιστεί από το φωτογραφικό φακό, η Lynk & Co η οποία ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της Geely, ετοιμάζει παράλληλα με την coupe SUV έκδοση αμαξώματος του 01 και μια μεγαλύτερη επταθέσια εκδοχή του με το βλέμμα στις ΗΠΑ όπου επίσης αναζητεί διέξοδο.

Σε ό,τι αφορά την αθέατη πλευρά του, το κινεζικό SUV εκμεταλλευόμενο τις συνέργειες του ομίλου αναμένεται να βασιστεί στην μικρή πλατφόρμα της Volvo, CMA, πλαισιωμένη από τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και diesel με ισχύ από 150 ίππους ενώ στις επιλογές του αναμένεται να συμπεριληφθεί και το τρικύλινδρο σύνολο του 1,5 λίτρου το οποίο, σε δεύτερο χρόνο, θα αποτελέσει τη βάση για τη δεδομένη plug-in υβριδική έκδοση.

Από πλευράς χρονοδιαγράμματος η Lynk & Co η οποία επί του παρόντος διαθέτει στην γκάμα το SUV 01, το compact crossover 02 και το τετράθυρο 04, σχεδιάζει την είσοδό της στην Ευρώπη αλλά και στις ΗΠΑ, από το 2020.

Εκτός ωστόσο από τις δεδομένες coupe SUV και επταθέσιες παραλλαγές του 01, η Lynk & Co, όπως έχει ήδη ανακοινώσει σχεδιάζει τον περαιτέρω εμπλουτισμό της γκάμας της με ένα hatchback και ένα μεγαλύτερο SUV.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024