Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί αγωνιούν στην Μπαρτσελόνα για τον Μέσι

Γιατί αγωνιούν στην Μπαρτσελόνα για τον Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και πλέον ο κίνδυνος για χειρουργική επέμβαση είναι παραπάνω από ορατός

«Ύπουλος» αποδείχθηκε ο τραυματισμός που είχε υποστεί ο Λιονέλ Μέσι στο φιλικό της Εθνικής Αργεντινής με τη Βενεζουέλα. Ο 31χρονος αποχώρησε με ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα, γεγονός που είχε προκαλέσει ανησυχία στις τάξεις της Μπαρτσελόνα. Οι συναγερμοί πάντως κόπασαν μετά την χθεσινή προπόνηση του μικρού μάγου σε κανονικούς ρυθμούς, όμως μια επιπλοκή στην κατάστασή του κρατάει επιφυλακτικούς τους «μπλαουγκράνα».

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η Sport, η Μπαρτσελόνα θα κάνει ειδική διαχείριση στον Αργεντινό προκειμένου να μην χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο. Όπως ενημέρωσε το ιατρικό επιτελείο της ομάδας τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Μέσι ίσως χρειαστεί επέμβαση για να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν, όμως στο σύλλογο θα κάνουν ότι χρειαστεί για να το αποφύγουν.

Όπως τονίζεται, τα επερχόμενα ραντεβού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League καθιστούν απαγορευτικό το χειρουργείο για την περίπτωση του 31χρονου, ενώ αντίθετα προτιμήθηκε να λάβει ειδική διαχείριση προκειμένου να επανέλθει στο 100%.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να δει από τον πάγκο τα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, ώστε να προφυλαχθεί και να καταφέρει να αναρρώσει πλήρως ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024