Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοινώθηκε ηχηρή απόσυρση από την Εθνική Αργεντινής

Ανακοινώθηκε ηχηρή απόσυρση από την Εθνική Αργεντινής

Ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της τελευταίας δεκαετίας -που βρίσκεται στο top 10 των σκόρερ όλων των εποχών για την Αργεντινή- αποσύρθηκε από την αλμπισελέστε

Τίτλοι τέλους για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν στην Εθνική Αργεντινής. Ο έμπειρος στράικερ παραχώρησε συνέντευξη στο FOX Sports, ανακοινώνοντας το τέλος του από την εθνική ομάδα της πατρίδας του: «Ο κύκλος μου με την εθνική ομάδα ολοκληρώθηκε. Έχω μιλήσει με τον Σκαλόνι και το εξήγησα το σκεπτικό μου. Η απόφαση αυτή πιστεύω πως θα μου κάνει καλό. Είμαι πραγματικά ήρεμος και νιώθω σίγουρος για την απόφαση που πήρα».

Ο Ιγκουαΐν στα 31 του πλέον, μετράει 75 συμμετοχές και 31 γκολ που τον φέρνουν στην 6η θέση των σκόρερ όλων των εποχών για την Αργεντινή. Κλήθηκε για πρώτη φορά το 2009 σκοράροντας μάλιστα στο ντεμπούτο του κόντρα στο Περού για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2010, ενώ η τελευταία του συμμετοχή ήταν κόντρα στη Νιγηρία για το Μουντιάλ του 2018.

Η αποχώρηση του Ιγκουαΐν είναι η συνέχιση του προδιαγραφόμενου «τέλους εποχής» για μια ακόμα πολλά υποσχόμενη φουρνιά της Αργεντινής που ξεκίνησε με την απόσυρση του Χαβιέ Μασεράνο, μιας και όλοι οι αστέρες της ομάδας του Λιονέλ Σκαλόνι βρίσκονται στα 30 τους χρόνια (Μέσι, Αγουέρο, Ντι Μαρία, Φάζιο, Οταμέντι Πέρες) και έχουν σαν ορίζοντα απόσυρσης το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ.

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024