Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιασικεβίτσιους: «Αυτά είναι τα μειονεκτήματα του Ολυμπιακού»

Γιασικεβίτσιους: «Αυτά είναι τα μειονεκτήματα του Ολυμπιακού»

Τι ανέφερε ο προπονητής της Ζαλγκίρις Κάουνας Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (29/3, 21:30) και ποια θεωρεί σημεία - κλειδιά του παιχνιδιού

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις Κάουνας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (29/3, 21:30), κατά την αναχώρηση της ομάδας από το αεροδρόμιο.

Συγκεκριμένα ο Λιθουανός τεχνικός ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν σταθερή απόδοση, ενώ στάθηκε και στις πιθανές απουσίες των Σπανούλη και Στρέλνιεκς.

Τέλος, επισήμανε πως η ομάδα του θα πρέπει να σταματήσει τους ψηλούς του Ολυμπιακού και ειδικότερα τους Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιασικεβίτσιους:

«Ο Ολυμπιακός δεν έχει σταθερότητα, έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Εμείς όμως προετοιμαζόμαστε για την ομάδα που κέρδισε την Μπάγερν στο ΣΕΦ. Έχουν κάποιες απουσίες, καθώς δεν ξέρουμε αν θα παίξουν ο Σπανούλης και ο Στρέλνιεκς.

Αν λείψουν, ο Ολυμπιακός χάνει σε δημιουργία και σκορ από την περιφέρεια. Μπορεί να είναι καλύτερος αμυντικά, αλλά η επίθεσή του χάνει δύο παίκτες με σημαντικό ρόλο, που μπορούν να σκοράρουν και να δώσουν ασίστ.

Για μας η μεγαλύτερη ανησυχία είναι η front line του Ολυμπιακού, με Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ. Το να τους σταματήσουμε είναι από τις προτεραιότητές μας».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024