Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σήμερα άνοιξε το νέο πολυκατάστημα Galeries Lafayette στο Παρίσι

Σήμερα άνοιξε το νέο πολυκατάστημα Galeries Lafayette στο Παρίσι

Πιο κεντρικά δεν γίνεται

Το πολυτελές γαλλικό πολυκατάστημα Galeries Lafayette θα ανοίξει ένα νέο πολυκατάστημα στην διάσημη λεωφόρο Champs Elysees του Παρισιού αυτή τη βδομάδα. Με στόχο να προσελκύσει τουρίστες και μοντέρνους Παρισιάνους πίσω στην πολυτελή λεωφόρο, που ήταν κάποτε η επιτομή του γαλλικού στυλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Galeries Lafayette (@galerieslafayette) στις

Το νέο άνοιγμα φιλοδοξεί να γίνει ένα top-tier πολυκατάστημα, που θα προσπαθήσει να προσελκύσει αγοραστικό κοινό σε μια ολοήμερη εμπειρία shopping. Είναι ακόμα ένα βήμα στην αντιμετώπιση του ανταγωνισμού από online ανταγωνιστές όπως το Amazon και το Net-a-Porter.com.

«Το κατάστημα είναι ένα εργαστήριο λιανικής πώλησης όπου θα δοκιμάσουμε νέες πρακτικές», δήλωσε ο Νίκολας Χούζε, επικεφαλής του οικογενειακού ομίλου Galeries Lafayette, ο οποίος επίσης είναι ιδιοκτήτης του λιανικού εμπορίου BHV Marais.

«Είναι ένα σύμβολο της συνεχιζόμενης μεταμόρφωσης μας σε έναν παγκόσμιο ηγέτη λιανικής πώληση»», δήλωσε σχετικά με το άνοιγμα της 28ης Μαρτίου.

Το τετράπλευρο κατάστημα των 6.500 τετραγωνικών μέτρων, σε ένα κτίριο Art Deco που κάποτε φιλοξενεί ένα μεγαλοπρεπές μέγαρο, θα πουλάει μεγαλοπρεπή εμπορικά σήματα όπως RouJe, Walk of Shame ,Mira Mikati, αλλά και κλασσικούς οίκους όπως οι Gucci και Chanel.

Το κατάστημα, στο νούμερο 60 της  Champs Elysees, έχει προσλάβει και εκπαιδεύσει 300 προσωπικούς στυλίστες για να συμβουλεύουν τους αγοραστές σχετικά με τις προσφορές και όλα τα είδη μόδας, αξεσουάρ, ομορφιάς και τρόπου ζωής.

Το άνοιγμα έρχεται σε μια δύσκολη στιγμή για την εταιρεία μιας και έχει γίνει ουκ ολίγες φορές στόχος από το κίνημα διαμαρτυρίας «Κίτρινα γιλέκα». Οι διαδηλωτές έσπασαν βιτρίνες, λεηλάτησαν το κατάστημα και έκαψαν μέρος του κτηρίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 60 avenue des Champs-Élysées (@galerieslafayettechampselysees) στις

Η ιστορική λεωφόρος μάχεται επί σειρά ετών για να επανέλθει στην καρδιά του χάρτη μόδας του Παρισιού – μιας και πολλοί ντόπιοι αποφεύγουν τα Ηλύσια Πεδία, θεωρώντας την ως παγίδα τουριστών για τους 300.000 ημερήσιους επισκέπτες της.

Εκτός από τα ψώνια, το νέο Galeries Lafayette θα προσφέρει ένα γήπεδο γκολφ, ένα lounge καφέ, ένα εστιατόριο και τεχνολογία «smart hanger», προσφέροντας στους αγοραστές πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και δοκιμαστήρια φωτισμένα με φυσικό φως.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 60 avenue des Champs-Élysées (@galerieslafayettechampselysees) στις

Τόσο η Galeries Lafayette όσο και οι αντίπαλοι Printemps προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την ανάκαμψη της τουριστικής βιομηχανίας του Παρισιού, η οποία χτυπήθηκε σκληρά από ένα κύμα μαχητικών επιθέσεων το 2015. Και οι δύο τροφοδοτούν σε μεγάλο βαθμό τους αγοραστές και τους τουρίστες από την Ασία.

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024