Σινεμά στη Σέντρα: «Ο καθηγητής και ο τρελός»
Σεζόν 2 Επεισόδιο 17
Στο γραφείο του Γιάννη Ζουμπουλάκη έγιναν τα γυρίσματα του 17ου επεισοδίου της 2ης σεζόν του Σινεμά στη Σέντρα. Ο Αντώνης Καρπετόπουλος ιδιαιτέρως ορεξάτος, με πολύ χιούμορ (όπως πάντα) αλλά και την χαρακτηριστικά ισοπεδωτική κριτική του διάθεση.
Ο Γ. Ζουμπουλάκης από την άλλη μεριά πιο συγκρατημένος, πιο αποστασιοποιημένος. Ποικιλία ταινιών από διάφορες χώρες του κόσμου από την περασμένη Πέμπτη, τα δυνατά χαρτιά της σεζόν έχουν πια ανοίξει, λίγες ταινίες είναι αυτές που πραγματικά αξίζουν. Για δύο από αυτές, στην καινούργια σοδειά των 12 νέων τίτλων (!!), οι δύο δημοσιογράφοι αφιέρωσαν αρκετό χρόνο: «Ο καθηγητής και ο τρελός» και «Κωδικός: Κολίμπρι».
- «Ήμερη, Η Ανατομία μιας Πτώσης»: Για 15 παραστάσεις στο θέατρο Πορεία
- Η Τουρκία προσπαθεί να μετατρέψει τον πόλεμο ΗΠΑ – Ισραήλ – Ιράν σε πολιτική και οικονομική ευκαιρία
- ΗΠΑ: Αεροσκάφος της United Airlines χτύπησε φορτηγό σε αυτοκινητόδρομο του Νιου Τζέρσεϊ πριν προσγειωθεί
- Αρκάς: Η καλημέρα της Δευτέρας
- ΦΠΑ: Έρχεται κούρεμα» έως 80% στα πρόστιμα για εκπρόθεσμες δηλώσεις
- Αντικαταστάθηκε ο διοικητής του Λιμενικού Τμήματος Ωρωπού με απόφαση Κικίλια
- Πώς το scrolling επηρεάζει τον εγκέφαλό μας
- ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ζητά εκλογές και οδηγείται σε «μετωπική» με τον Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 04.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-melquizedeque-32598114-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442