Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μυστήριο με τον θάνατο φοιτήτριας στο Αιγάλεω - Φέρεται να εμπλέκεται με σατανιστές

Μυστήριο με τον θάνατο φοιτήτριας στο Αιγάλεω – Φέρεται να εμπλέκεται με σατανιστές

Από εγκληματική ενέργεια και όχι αυτοκτονία επήλθε ο θάνατος της 22χρονης υποστηρίζει η οικογένειά της σε μήνυση που κατέθεσε.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το θάνατο νεαρής φοιτήτριας από τη Βαρβάσαινα του Πύργου. Η οικογένειά της κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων υποστηρίζοντας ότι ο θάνατός της 22χρονης κοπέλας επήλθε από εγκληματική ενέργεια και όχι από αυτοκτονία.

Η 22χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω, λίγο πριν από τις 8 το βράδυ του Σαββάτου, με τα αιτία του θανάτου της ακόμα να διερευνώνται.

Βάσει της επίσημης ενημέρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, η πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών του ΑΤ Αιγάλεω, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση, είναι ότι πρόκειται για αυτοκτονία, χωρίς όμως ακόμα να έχει δημοσιοποιηθεί ο τρόπος με τον οποίο συνέβη. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας που επικαλείται η εφημερίδα «Πατρίς», η κοπέλα φέρεται να έβαλε σακούλα στο κεφάλι της και στη συνέχεια εισέπνευσε αέριο (πιθανότατα ήλιο) μέσω καλωδίου που είχε τοποθετήσει σε φιάλη, κάτι πιθανότατα της προκάλεσε ασφυξία.

Ήταν εγκληματική ενέργεια, υποστηρίζει η οικογένεια

Οι δικηγόροι της οικογένειας, Μελίνα και Κώστας Τζαβάρας, κατέθεσαν μήνυση κατ’ αγνώστων για εγκληματική ενέργεια στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Επιπλέον, έχουν ήδη ζητήσει τον ορισμό δεύτερου ιατροδικαστή πραγματογνώμονα για νέα εξέταση, για να αποσαφηνιστούν ορισμένες παράμετροι, καθώς και έλεγχο του γραφικού χαρακτήρα του σημειώματος για να διαπιστωθεί η γνησιότητά του

«Θέλουμε να διαπιστώσουμε τον ακριβή χρόνο θανάτου της κοπέλας, καθώς και ποιο ακριβώς ζωτικό όργανο επλήγη και επέφερε τον θάνατό της. Υπάρχουν σοβαρές  ενδείξεις ότι πρόκειται για σκηνοθετημένη αυτοκτονία, ώστε να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες της Αστυνομίας. Οι ενδείξεις ξεκινούν από το ότι η εικόνα που περιγράφεται ως αυτοκτονία, έρχεται σε αντίφαση με την κοινή πείρα και λογική», δήλωσε στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Τζαβάρας και πρόσθεσε ότι υπάρχει κατάθεση ενοίκου της πολυκατοικίας για έντονες φωνές τα ξημερώματα της Πέμπτης από το δωμάτιο της κοπέλας.

Παράλληλα, ο κ. Τζαβάρας αποκάλυψε στην εφ. «Πατρίς» ότι έχει ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου και ανάκτηση δεδομένων από τα σόσιαλ μίντια, διότι δεν βρέθηκαν αρχεία στις ηλεκτρονικές της συσκευές.

«Είναι σβησμένες οι κλήσεις, οι εγγραφές από λάπτοπ, ipad και άλλες συσκευές. Έχουμε ζητήσει την άρση απορρήτου και την ανάκτηση δεδομένων από το Φέισμπουκ και το Ίνσταγκραμ, διότι η κοπέλα ενδεχομένως έπεσε θύμα απειλών», επισήμανε στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Τζαβάρας.

Πιθανή εμπλοκή σατανιστών

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Μαζί σου», η κοπέλα είχε σχέσεις με σατανισμό και δολοφονήθηκε στο πλαίσιο κάποια σατανιστικής τελετής. Οι γονείς της φοιτήτριας βρήκαν φωτογραφίες της σε κάποιο σατανιστικό προφίλ, όπου υπήρχαν εικόνες με τελετές, και από εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι

Στη μήνυση που υπέβαλαν οι γονείς της, αναφέρεται ότι η κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της με ένα περίεργο τρόπο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος της κοπέλας πιθανότατα συνέβη την Τετάρτη 20 Μαρτίου. Πρόκειται για τη μέρα της πανσελήνου και της εαρινής ισημερίας. Για τους σατανιστές, είναι μία από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες και γιορτάζουν αυτή τη μέρα με τελετές και σεξουαλικά όργια.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024