Νέο επεισόδιο στον συνδικαλιστικό πόλεμο ΓΣΕΕ – ΠΑΜΕ εν όψει του συνεδρίου της Συνομοσπονδίας που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 4 Απριλίου -σε άγνωστη τοποθεσία.

Μετά τα επεισόδια της Καλαμάτας που ματαίωσαν το συνέδριο, η ΓΣΕΕ ανακοίνωσε ότι τα γραφεία της θα παραμείνουν κλειστά έπειτα από αίτημα των εργαζομένων. Το κλείσιμο αποφασίστηκε λόγω της συγκέντρωσης που θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ στο Πεδίον του Αρεως, έξω από τα γραφεία της ΓΣΕΕ στις 18:30 την Πέμπτη.

Το ΠΑΜΕ κάνει λόγο για «συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ που δίνει ρεσιτάλ στις μαφιόζικες μεθοδεύσεις και ενέργειες με σκοπό να επιβάλλει με το «έτσι θέλω» τους εργοδότες, τους νόθους και τους μπράβους μέσα στα συνδικάτα και τη λειτουργία τους.»

Οι συνδικαλιστές της πλειοψηφίας από την πλευρά τους επισημαίνουν ότι στελέχη του ΠΑΜΕ στην επεισοδιακή συνεδρίαση της προηγούμενης εβδομάδας ζήτησαν από το προεδρείο να παραδώσει τα κλειδιά της συνομοσπονδίας.

«Το αν θα υλοποιηθούν αύριο οι απειλές, όπως και τι σχεδιάζουν κάποιοι, θα αποκαλυφθεί» καταλήγει η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ.