Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Κωστόπουλος: «Κόβεται» κιόλας η εκπομπή του;

Πέτρος Κωστόπουλος: «Κόβεται» κιόλας η εκπομπή του;

Τα παράπονα του παρουσιαστή του «Ολα Λάθος»

Χαμός επικρατεί σχετικά με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την εκπομπή του. Ο παρουσιαστής έδωσε συνέντευξη στο «Ελα χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου όπου μεταξύ άλλων άδειασε το ίδιο του κανάλι και μάλιστα μιλώντας σε εκπομπή του καναλιού.

Βλέποντας την εκπομπή του να πατώνει σε ποσοστά τηλεθέασης και έχοντας ήδη δημιουργήσει πολύ κακές σχέσεις με συνεργάτες και στελέχη του καναλιού της Παιανίας,υποστήριξε ότι το “Ολα λάθος, βγήκε ουσιαστικά χωρίς καμία προετοιμασία στον αέρα, ότι ο ίδιος δεν ήξερε τι θέματα θα έπαιζαν στον αέρα, ότι δεν γνώριζε τις κοπέλες με τις οποίες θα συνεργαζόταν (Βέλλη και Γαστεράτου) και ότι ουδέποτε έπαιξε τρέιλερ στον αέρα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες πολύ πρόσφατα έκανε ραντεβού με τη διοίκηση για να παραπονεθεί ότι βγήκε στον αέρα χωρίς πρόβα.

Από την εκπομπή παραιτήθηκε και η αρχισυντάκτρια, Νάνσυ Νικολαίδου, κατηγορώντας τον Πέτρο Κωστόπουλο για άσχημη συμπεριφορά. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι το «Όλα Λάθος» δεν είχε να επιδείξει τίποτα το ενδιαφέρον στην θεματολογία του με μεγάλο μερίδιο ευθύνης να έχει η αρχισυντάκτρια της εκπομπής όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε εκπομπή.

Μετά λοιπόν τα παράπονα του Πέτρου στην διοίκηση, την παραίτηση της αρχισυντάκτριας, τις γκρίνιες και τις κόντρες είναι πλέον θέμα ημερών η εκπομπή να κοπεί οριστικά.

Sports in

Βασίλης Σπανούλης: Γεννημένος νικητής (vids)

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν κορυφαίος ως παίκτης. Και ήδη σε 1,5 χρόνο έχει καταφέρει σπουδαία πράγματα ως προπονητής, καταρρίπτοντας έναν πολύ ιδιαίτερο... μύθο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024